• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen nieuwe abstract dames etalagepoppen van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Wij houden standaard een voorraad aan van 10.000 poppen van het merk Gruppo Corso. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 24 of 29
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 29
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Abstract

Paspop Abstract

Kleed uw winkel aan met kwalitatief hoogwaardige dames paspop abstract! De abstracte paspoppen zijn verkrijgbaar in het wit en in het zwart en passen daardoor in iedere etagale en winkel. De paspoppen abstract van het merk Gruppo Corso zijn altijd scherp geprijst, zonder daardoor afbreuk te doen aan de kwaliteit. Een paspop abstract gaat jarenlang mee, collectie na collectie!

Modellen paspop abstract

De dames paspoppen abstract komen in verschillende poses en modellen. Zo zijn er zittende paspoppen, abstracte paspoppen met de arm in de zij of met de armen langs het lichaam. U weet dus zeker dat u, ongeacht in welke branche uw winkel zich bevindt, de juiste paspop abstract kunt verkrijgen.

Door te kiezen voor een combinatie van paspoppen abstract weet u zeker dat uw etalage of winkel rust uitstraalt. De subtiele contouren hebben als voordeel dat kledingstukken soepel vallen en er respresentatief uitzien. En dat is uiteraard precies wat u als ondernemer wilt uitstralen.

Compleet assortiment

Behalve voor enkel een paspop abstract kunt u bij Gruppo Corso terecht voor uw complete winkelinrichting. U vindt bij ons bijvoorbeeld verlichting, kledinghangers en kassa’s. We zijn dus een one stop shop; ideaal wanneer u wilt dat alle elementen in uw winkel naadloos in elkaar overvloeien.

Advies over paspop abstract en winkelinrichting

Kom eens lang in onze showroom van maar liefst 10.000m2 en laat u inspireren door de talloze paspoppen, paspop abstract, toonbanken, winkelverlichting en meer. Gruppo Corso is gelegen aan Merwedeweg 6a in Breukelen, direct aan de A2. Hier staan onze experts elke dag voor u klaar om u te adviseren over een perfecte winkelinrichting. Vrijwel alles is op voorraad en kunt u dus direct meenemen! Heeft u een vraag of wilt u telefonisch contact met onze klantenservice? Aarzel dan niet om ons te bellen! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur op +31 (0)346 76 40 39. Graag tot ziens bij Gruppo Corso!

You can select 5 products only