• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Houten Toonbanken & Winkelkasten & Tafels van onze eigen fabriek uit Polen. Als fabrikant verkopen wij deze direct door en hebben grote voorraad direct af te halen en te bezichtigen in ons centrale magazijn te Breukelen (showroom 10.000 m2)! In overleg kunnen wij deze meubelen uiteraard voor u transporteren. Wij hebben door de maandelijkse aanvoer van trailers vol van deze toonbanken, tafels en kasten zeer scherpe prijzen voor de kwaliteit die aangeboden wordt . De prijzen liggen rond de 40% lager en direct uit voorraad te leveren dus!
Lees meer
1 - 24 of 27
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 27
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Houten toonbanken

Houten toonbank

Stijlvol, klassiek of modern, topkwaliteit; zo’n houten toonbank vindt u online bij Gruppo Corso. Wij hebben enkele prachtige modellen waarmee uw winkel een fantastische uitstraling krijgt. Een houten toonbank is het centrale element van uw winkel. Hier komen klant en winkelier samen en moet daarom een goede ontmoetingsplek zijn voor beiden. Tegelijkertijd wilt u dat een investering in een houten toonbank de moeite waard is voor u. Daarom kiezen wij ervoor om alleen een houten toonbank van kwalitatief hoogwaardig materiaal aan te bieden. Daarnaast is het element ‘stijl’ natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Wilt u een winkel met een strakke, moderne uitstraling? Of zoekt u juist iets klassieker? In beide stijlen bestelt u de beste houten toonbank bij Gruppo Corso. We zetten de stijlen hieronder uiteen:

 • Houten toonbank ‘Glossy’
  Dit is onze lijn van moderner ontworpen toonbanken, bestaande uit hoekige en glanswitte modellen. Een houten toonbank ‘Glossy’ van Gruppo Corso is beschikbaar in twee verschillende ontwerpen met een breedte van 150, 200 of 250 cm.
 • Houten toonbank ‘Landelijk
  U (of uw klanten) hebben een wat klassiekere, landelijke smaak? Of past dit wellicht beter bij de producten die u verkoopt? Dan kan uw geluk bij Gruppo Corso niet op. Wij hebben verschillende, prachtige landelijke toonbanken in prachtige kleuren. Kijk voor zo’n houten toonbank snel in ons assortiment.

Hebt u vragen over een toonbank of een van onze andere producten zoals paspoppen? Wij staan voor u klaar.

Gruppo Corso: iedere werkdag bereikbaar voor de beste winkelinrichting

Voor vragen, opmerkingen, tips en adviezen zijn wij iedere werkdag bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur. Bel 0346 76 40 39 of stuur een mail via onze site. Maar ook staan wij u graag persoonlijk te woord en kunt u in onze showroom terecht om iedere houten toonbank in het echt te bewonderen. Hier vindt u niet alleen een houten toonbanken, maar ook glossy toonbanken om het toonbanken assortiment compleet te maken. Ook bieden we nog veel meer artikelen aan bijvoorbeeld kleerhangers op Gruppo Corso. Bezoek ons aan Merwedeweg 6a in Breukelen, centraal gelegen in Nederland, direct aan de A2. Gruppo Corso is de plek op het web en fysiek voor uw houten toonbank!

You can select 5 products only