Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 322
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 322
Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands

Tweedehands winkelinrichting

Hoewel wij altijd een scherpe prijs bieden voor een winkelinrichting, bespaart u bij ons nog meer op een tweedehands winkelinrichting. Gruppo Corso biedt u namelijk ook een fantastische tweedehands winkelinrichting van degelijke kwaliteit. Bij ons vindt u honderden verschillende tweedehands winkelinrichting artikelen als:

Hierdoor begint u snel en voordelig aan uw nieuwe winkel. Een tweedehands winkelinrichting is ideaal om geld te besparen en waarom zou u dat niet doen wanneer de meubels en spullen nog van degelijke kwaliteit zijn? Kijk dus snel in ons assortiment naar de artikelen voor de tweedehands winkelinrichting die u wilt aanschaffen.

Ook tweedehands winkelinrichting in te ruilen

Niet alleen vindt u bij ons de ideale en voordelige tweedehands winkelinrichting voor uw winkel, ook is het mogelijk om een tweedehands winkelinrichting bij ons in te ruilen. Hoe dat precies werkt? Laat het ons weten wat u wilt aanbieden en wij komen met een prijs. Stuur hiervoor foto’s en informatie naar contact@gruppocorso.nl en we laten het u weten. Ook is het mogelijk om met uw tweedehands winkelinrichting naar ons toe te komen en wij doen u een aanbod. Houdt u wel rekening met een lage inruilprijs, aangezien wij een tweedehands winkelinrichting altijd zo scherp mogelijk proberen door te verkopen aan onze klanten. Wilt u meer informatie hierover, dan laat het ons weten.

Gruppo Corso: contact en bereikbaarheid

Iedere werkdag staan wij voor u klaar om te helpen met uw nieuwe of tweedehands winkelinrichting. Voor al uw vragen hierover staan wij u graag telefonisch voor u klaar tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39. Mailen kan ook. Of breng een bezoekje aan onze fantastische showroom aan Merwedeweg 6a in het centraal gelegen Breukelen. De beste artikelen voor uw winkelinrichting vindt u altijd voordelig bij Gruppo Corso.

You can select 5 products only