• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 740
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 740
Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands

Winkelinrichting tweedehands

Hoewel wij altijd een scherpe prijs bieden voor een winkelinrichting, bespaart u bij ons nog meer op een winkelinrichting tweedehands. Gruppo Corso biedt u namelijk ook een fantastische winkel interieur van tweedehands winkel spullen met een zeer degelijke kwaliteit aan. Op deze manier bespaart u nog meer en houd u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Bij ons vindt u honderden verschillende winkelinrichting tweedehands artikelen om uw winkel interieur zo mooi mogelijk te maken, zo bieden wij tweedehands winkel artikelen aan zoals:

Hierdoor begint u snel en voordelig aan uw nieuwe winkel. Een winkelinrichting tweedehands aanschaffen is de perfecte start om zo geld te kunnen besparen. Waarom zou u dat niet doen wanneer de meubels en spullen nog van degelijke kwaliteit zijn? Kijk dus snel in ons assortiment naar artikelen, zoals bijvoorbeeld etalagepoppen, voor de winkelinrichting tweedehands die u wilt aanschaffen.

Ook winkelinrichting tweedehands in te ruilen

Niet alleen vindt u bij ons de ideale en voordelige winkelinrichting tweedehands voor uw winkel, ook is het mogelijk om een winkelinrichting tweedehands bij ons in te ruilen. Hoe dat precies werkt? Laat het ons weten wat u wilt aanbieden en wij komen met een prijs. Stuur hiervoor foto’s en informatie naar contact@gruppocorso.nl en we laten het u weten.

Ook is het mogelijk om met uw winkelinrichting tweedehands naar ons toe te komen en wij zullen u vervolgens een aanbod doen. Houdt u wel rekening met een lage inruilprijs, aangezien wij een winkelinrichting tweedehands altijd zo scherp mogelijk proberen door te verkopen aan onze klanten. Wilt u meer informatie hierover, laat het ons dan weten.

Gruppo Corso | Voor wie een winkelinrichting tweedehands aangeschaft

Iedere werkdag staan wij voor u klaar om u te helpen met uw nieuwe of winkelinrichting tweedehands om uw winkel interieur zo goed mogelijk uit ziet met de beste prijzen. Voor al uw vragen hierover staan wij graag telefonisch voor u klaar tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39. Mailen kan ook. Of breng een bezoekje aan onze fantastische showroom aan de Merwedeweg 6a in het centraal gelegen Breukelen om wat inspiratie te krijgen over uw winkel interieur. De beste artikelen voor uw winkelinrichting vindt u altijd voordelig bij Gruppo Corso.

 

You can select 5 products only