• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 18 of 18
Van hoog naar laag sorteren
1 - 18 of 18
Van hoog naar laag sorteren

Hout

Winkelinrichting kasten

Heeft u nieuwe Winkelinrichting Kasten nodig? Dan bieden we deze graag voor u aan bij Gruppo Corso. We hebben in ons assortiment meer dan +20 verschillende winkelinrichting kasten voor u! U heeft er al één voor maar € 750,-. Onze kasten zijn van hoge kwaliteit en gaan daarom extra lang mee. Hierdoor zit u niet met onnodige kosten tussendoor wanneer u een nieuwe kast moet kopen voor uw winkel. Ons aanbod is breed, zodat u de juiste kast kunt kiezen dat bij uw winkel past. Wilt u nou meer weten over onze winkelinrichting kasten? Lees dan snel verder!

Waarom winkelinrichting kasten bij Gruppo Corso?

Houten Toonbanken & Winkelkasten & Tafels van onze eigen fabriek uit Polen. Als fabrikant verkopen wij deze direct door en hebben grote voorraad direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)! In overleg kunnen wij deze meubelen uiteraard voor u transporteren. Wij hebben door de maandelijkse aanvoer van trailers vol van deze toonbanken, tafels en kasten zeer scherpe prijzen voor de kwaliteit die aangeboden wordt, de prijzen liggen rond de 40% lager.. en direct uit voorraad te leveren dus! Wij hebben 15.000 etalagefiguren en 10.000 m2 complete winkelinventaris op voorraad, direct te koop en af te halen in Breukelen. Kom bij ons langs op de Merwedeweg 6a te Breukelen, de koffie staat klaar.

Alle soorten winkelintrichting kasten

Bij Gruppo Corso bieden we meer in ons assortiment kasten aan dan alleen houten winkelinrichting kasten. Zo hebben wij ook nog moderne kasten aan als u meer voor een modernere look wilt gaan. We hebben in ons breed assortiment ook nog verschillende soorten tafels als u hier nog naar opzoek bent. Neem daarom gerust eens een kijkje op onze website. Heeft u verder geen vragen meer? Bestel dan snel uw winkelininrichting kasten!

You can select 5 products only