• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Ons assortiment bestaat uit etalagepoppen kinderen van het merk Gruppo Corso en andere zeer exclusieve (merk)etalagepoppen. Al deze merken zijn van de hoogste kwaliteit met de juiste pasvorm. Wij hebben de grootste voorraad van de wereld met minimaal 15.000(!) stuks op voorraad in nieuwe en gebruikte poppen. U heeft de grootste keuze die mogelijk is, onze prijzen zijn 50% t/m 90% lager dan de normale prijs.

Lees meer
1 - 14 of 14
Van hoog naar laag sorteren
1 - 14 of 14
Van hoog naar laag sorteren

Just arrived

Just arrived

Een etalagepop kind kopen voor in uw winkel? Bij Gruppo Corso vindt u de grootste voorraad etalagepoppen, ook dus als het gaat om een etalagepop kind. U koopt al een etalagepop kind vanaf €25,-. Etalagepoppen kunnen niet ontbreken in een winkel. Etalagepoppen zijn er voor dames en heren, maar dus ook voor kinderen. Ook in de categorie etalagepop kind is de keuze erg uitgebreid. De keuze blijft uitgebreid omdat er ook nieuwe modellen binnenkomen, vandaar ook dat deze categorie ‘just arrived’ online bij Gruppo Corso staat. Zo’n etalagepop kind is dus net binnengekomen bij ons, uiteraard splinternieuw. Een etalagepop kind komt bij ons niet per stuk binnen, deze komen met grote getalen binnen waardoor wij een erg scherpe prijs kunnen hanteren.

Etalagepop kind bestellen

U kunt ervoor kiezen om de klassieke etalagepop kind staand te nemen, maar Gruppo Corso biedt deze ook aan in verschillende houdingen. Zo vindt u een etalagepop kind in de houdingen poserend, zittend, liggend en staand. Een etalagepop kind in deze categorie worden net uitgeladen en zijn dus gloednieuw. Zo’n etalagepop kind of andere paspoppen zijn van A-kwaliteit en worden aangeboden met een hoge korting zoals u kunt zien. Wanneer u deze etalagepop kind koopt wordt deze gratis bij u thuis bezorgd. Dit scheelt ook nog eens in de kosten.

Voorraad buiten een etalagepop kind

Natuurlijk biedt Gruppo Corso nog meer etalagepoppen aan dan een just arrived etalagepop kind. Een paar voorbeelde vindt u hieronder:

Zo is het voordeel aan een package deal dat u dus korting krijgt op de etalagepoppen, omdat u er meerdere tegelijk bestelt. Wanneer u dus meerdere etalagepoppen nodig heeft is het handig om hier een kijkje te nemen. Zo kan het kopen van een package deal erg schelen in de kosten. Ook vindt u een etalagepop kind in een budget line uitvoering. Dit zijn etalagepoppen in een goedkope uitvoering, natuurlijk wel van A-kwaliteit.

Etalagepop kind online kopen

Bent u er aan uit welke etalagepop kind perfect in uw winkel zal staan? Of heeft u nog verdere vragen over bepaalde etalagepoppen of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op weg bij het zoeken naar de perfecte etalagepop. Ook een kijkje in onze winkel is de moeite waard. Met maar liefst meer dan 15.000 etalagepoppen aan voorraad en een winkel met een oppervlakte van 10.000m2 is het de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Hier zullen onze medewerkers voor u klaar staan, tevens ook een bakje koffie. Tot dan!

You can select 5 products only