• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 5 of 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 5 of 5
Van hoog naar laag sorteren

Zwanger

Zwangere etalagepop

Gruppo Corso heeft voor iedere winkel en elke showroom de juiste paspoppen, en dus bevat het enorme assortiment een zwangere etalagepop in verschillende modellen, kleuren en stijlen. De zwangere etalagepop staat geweldig in iedere zwangerschapskledingwinkel of in het zwangerschapskledinggedeelte van uw winkel. Daarbij is een kledingwissel van de zwangere etalagepop heel eenvoudig door het praktische ontwerp van de zwangere paspoppen.

Zwangere etalagepop voor uw winkel

De selectie bestaat uit diverse varianten van de zwangere etalagepop. Van realistisch tot modern tot abstract; Gruppo Corso heeft het allemaal! Door de bouw van de zwangere etalagepop komt de kleding prachtig uit, waardoor uw verkopen zullen stijgen. Combineer de zwangere etalagepop eventueel met een etalagepop kind voor een mooi gezinsbeeld.

Waarom Gruppo Corso?

Gruppo Corso heeft de grootste voorraas paspoppen van Europa. U kiest bij ons zelf uw paspoppen uit die u vervolgens meteen mee kan nemen. De nieuwe paspoppen zijn allemaal stevig verpakt in doos waardoor deze in perfecte staat op plaats van bestemming komen. Ook kunnen wij de etalagepoppen eventueel bij u bezorgen, zodat u zelf niet hoeft te sjouwen met uw paspoppen. Daarnaast vindt u bij Gruppo Corso allerlei andere producten die u nodig heeft voor een complete winkelinrichting:

  1. Toonbanken met keuze uit moderne of houten toonbanken.
  2. Kledingrekken, van kledingrekken met wieltjes tot wandsystemen en meer.
  3. Winkelverlichting zoals railverlichting, paskamerverlichting, inbouwspots et cetera.
  4. Vitrinekasten van luxe tot basic. Ideaal voor het tentoonstellen van juwelen, sieraden en andere kostbaarheden.

Kom snel eens langs in onze showroom van meer dan 15.000 vierkante meter en laat u inspireren. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van een zwangere etalagepop, winkelinrichtingen, verlichting en meer. In alle rust bekijkt u alle soorten etalagepoppen om te zien welke het beste bij u past. Tot snel!

You can select 5 products only