• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 98
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 98
Van hoog naar laag sorteren

Rails Onderdelen

Railverlichting onderdelen

Voor de juiste installatie van railverlichting heb je natuurlijk ook verschillende railverlichting onderdelen nodig. Denk hierbij aan de rails zelf, ophangkabels, ophangbeugels en in sommige winkels heb je misschien ook wel stopcontacten nodig. Al deze railverlichting onderdelen zijn per stuk te koop. Zo zit je nooit met overgebleven onderdelen die je niet meer kwijt kunt. Ook zijn alle onderdelen verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Railverlichting onderdelen geschikt voor in ieder interieur of winkel dus! Door middel van deze verschillende railverlichting onderdelen heb je de mogelijkheid om een gepersonaliseerd lichtplan te ontwikkelen voor bijvoorbeeld jouw slagerij, bloemenwinkel of horecazaak. Heb je misschien wat moeite met het ontwikkelen van het perfecte lichtplan voor jouw winkel? Kom een keer bij ons langs in onze showroom, ontdek alle producten en mogelijkheden en wij helpen je graag verder met jouw lichtplan. 

LED railsystemen

Naast de verschillende onderdelen voor een railsysteem, vind je bij ons ook gehele LED railsystemen. De rails zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Hierdoor kan je het railsysteem zo groot (of klein) mogelijk maken zodat hij perfect aangepast is op jouw ruimte. Het railsysteem is makkelijk installeerbaar door de klikbare onderdelen. Met meer dan 200 soorten lampen maak je helemaal je eigen stijl railsysteem geschikt voor jouw winkelinrichting. Gruppo Corso heeft alle railverlichting onderdelen in huis voor de complete railverlichting-installatie. Bekijk hier meer!

Gratis lichtadvies

Ben jij er nog niet helemaal aan uit welke onderdelen jij nodig hebt voor jouw winkel of horecazaak? Ontdek alle mogelijkheden in onze showroom! In onze showroom vind je ruim 10.000 m2 aan complete winkelinventaris op voorraad, waaronder ook ruim 10.000 spots die wij uit voorraad kunnen leveren. 

Wil je liever nog even sparren met een van onze medewerkers? Wij helpen je natuurlijk graag met een gratis lichtadvies! Vraag hier een adviesgesprek aan.

Bekijk ook ons volledige assortiment winkelverlichting!

You can select 5 products only