• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Ons assortiment bestaat uit etalagepoppen van het merk Gruppo Corso en andere zeer exclusieve (merk)etalagepoppen. Al deze merken zijn van de hoogste kwaliteit met de juiste pasvorm. Wij hebben de grootste voorraad van de wereld met minimaal 15.000(!) stuks op voorraad in nieuwe en gebruikte poppen. U heeft de grootste keuze die mogelijk is, onze prijzen zijn 50% t/m 90% lager dan de normale prijs.

Lees meer
1 - 24 of 489
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 489
Van hoog naar laag sorteren

Etalagepoppen

Zet uw kleding in de spotlight met de beste etalagepoppen van Gruppo Corso. Wij zijn de grootste aanbieder van etalagepoppen ter wereld! Met een collectie van maar liefst 15.000 (!) etalagepoppen weet u bij ons zeker dat u altijd de verstelbare paspop vindt waar u naar zoekt. Wij bieden u verstelbare paspoppen in verschillende:

 • Houdingen
 • Stijlen
 • Haardracht
 • Kleuren
 • Grootten
 • Vormen

Daarom bent u bij Gruppo Corso altijd verzekerd van een geschikte paspop voor uw winkel. Zo ziet u in onze online collectie maar liefst zo’n zevenhonderd verschillende etalagepoppen van topkwaliteit. In onze voorraad vindt u niet alleen nieuwe modellen, maar ook voordelige gebruikte modellen van degelijke kwaliteit. Of u nu zoekt naar dames paspoppen, heren paspoppen, of kinder paspoppen formaat, de beste etalagepoppen bestelt u bij ons.

Waarom etalagepoppen?

Voor uw kledingwinkel zijn etalagepoppen onmisbare onderdelen van de inrichting. Met etalagepoppen brengt u namelijk bepaalde items extra onder de aandacht. Hiermee zien uw klanten al sneller hoe kleding kan staan. Het is handig wanneer u verschillende mogelijkheden hebt waarmee u items extra onder de aandacht kan brengen: het kan u veel extra voordelen opleveren. Denk hierbij aan de volgende situaties:

 • De uitverkoop is begonnen
 • Sommige kledingstukken zijn minder populair maar hebben wel veel potentie
 • Er lopen veel mensen door de winkelstraat
 • U heeft een ruime winkel met veel open ruimtes

Meer handige oplossingen waarin etalagepoppen uw winkel voorzien? Vraag het ons en wij helpen u graag verder.

Een verstelbare paspop is enorm handig om bezoekers van uw winkel te inspireren met diverse sets van kleding. Door een verstelbare paspop een hele outfit aan te trekken zijn klanten in uw winkel vaak sneller geneigd om meerdere artikelen aan te schaffen in plaats van bijvoorbeeld enkel een t-shirt of broek. Met een paspop en een kledingrek van Gruppo Corso maakt u uw winkelinrichting compleet. Een kledingrek is niet alleen handig om uw assortiment uit te stallen, het kan namelijk ook worden gebruikt om de looprichting van klanten te sturen. Zo kunt u de customer journey in uw winkel beinvloeden en zorgt u ervoor dat klanten langs de juiste stellingen lopen.

Contact met Gruppo Corso

Al uw vragen en opmerkingen, tips en adviezen neemt u contact op met onze deskundige medewerkers. Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar op 0346 76 40 39 tussen 10.00 en 17.00 uur. Ook bent u tijdens deze uren van harte welkom in onze showroom, waar u alle spullen vindt die u nodig hebt voor de beste winkelinrichting die past bij uw onderneming. Hiervoor bezoekt u ons aan Merwedeweg 6a in het centraal gelegen Breukelen, direct aan de A2. Bestel dus snel en bezoek ons; bij Gruppo Corso krijgt u de beste etalagepoppen voor een scherpe prijs met uitstekende service! Kijk nog even verder op gruppocorso.nl. u vindt hier een ruim assortiment paspoppentoonbanken en alle benodigdheden voor een goede winkelinrichting.

You can select 5 products only