• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Paskamers

1 - 9 of 9
Van hoog naar laag sorteren
1 - 9 of 9
Van hoog naar laag sorteren

Paskamers

Paskamer

Waarschijnlijk is dit een van de eerste items waar u aan denkt wanneer u de kleding winkelinrichting: de paskamer. De paskamer is gewoon onmisbaar en de redenen daarvan zijn voor u evident. Maar waar haalt u de juiste paskamer voor uw winkel? Bij Gruppo Corso natuurlijk, waar u een paskamer voor de scherpste prijs online vindt. Wij hebben voor u enkele handige, en eenvoudig te installeren paskamer frames klaarliggen. Deze zijn bedoeld om gordijnen aan te hangen om uw winkelinrichting zo strak mogelijk uit te laten zien. Door deze frames kunt u de paskamer in de winkel praktisch inrichten en ook eenvoudig op een andere plek installeren wanneer u de inrichting een keer wilt veranderen. Denk bij voorbeeld ook aan paskamer verlichting. Kijk snel in ons assortiment voor de paskamer waar u naar zoekt.

De ideale plek voor de paskamer

Hoewel de paskamer geen lelijk onderdeel is van de winkel, wilt u deze toch zoveel mogelijk buiten het zicht houden. Dit om de simpele reden dat mensen zich prettiger voelen wanneer zij zich op een minder zichtbare plek omkleden, ook al is deze beschut. Zo kunnen ze na buitenkomst zonder dat ze teveel bekijks hebben, zien of de kleding die ze aangetrokken hebben bij ze past. Enkele goede plekken voor de paskamer zijn:

 • In de hoeken aan de achterkant van uw winkel

 • Aan de zijkanten van de winkel (bij een dubbele entree bijvoorbeeld)

 • Aan het einde van displays

 • Aan de achterzijde van hoge kledingrekken/schoenenkasten enzovoort

Maar bij iedere winkel is de inrichting anders en is het indelen van de paskamer maatwerk. Meer tips/trucs hiervoor? Laat het ons weten.

Contact en bezoeken voor uw winkelinrichting

Neem contact met ons op en wij helpen u met al uw vragen over onze artikelen en winkelinrichting in brede zin. Bel hiervoor tijdens werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur 0346 76 40 39 of stuur een mail via de site en wij helpen u zo snel mogelijk. Tijdens deze uren bent u ook van harte welkom in onze showroom, waar u uw favoriete paskamer en onze duizenden andere artikelen voor uw winkelinrichting. Bezoek Gruppo Corso en profiteer van een scherpe prijs voor uw nieuwe paskamer en voor andere meubels, zoals paspoppen en toonbanken.

 

You can select 5 products only