• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 1 of 1
Van hoog naar laag sorteren
1 - 1 of 1
Van hoog naar laag sorteren

Bar Huren

Een complete bar huren

Een goed feest is niet compleet met een lekker hapje en drankje. Op veel locaties is echter geen bar aanwezig waar de drankjes kunnen worden geschonken. Bij Gruppo Corso hebben wij een oplossing voor dit probleem. Bij ons kun je namelijk een mobiele bar huren! Je kan deze bar huren voor je eigen feest, partij of andere plechtigheid. Het is natuurlijk wel zo leuk om een bijzondere gelegenheid te vieren met een mooi feest. Bij ons is het super eenvoudig om een mobiele bar te huren. Daarnaast zorgt het huren van een mobiele bar ook voor een leuk uiterlijk aan jouw bijzondere gelegenheid. Je gasten zien op deze manier dat je een hoop tijd heb gestoken in het organiseren van het feest. Het is ook voor iedereen duidelijk waar ze hun drankje moeten halen

Een bar huren voor een mooie prijs

Veel mensen denken dat het huren van een bar een dure oplossing is. Dit is echter helemaal niet het geval. Bij ons kun je namelijk een bar huren voor een mooie prijs. Je kunt gemakkelijk via onze website een offerte aanvragen voor het huren van een bar. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, zodat je ook weet waar je dan aan toe bent. Een bar huren hoort bij het exclusieve aanbod van Gruppo Corso. Voor het huren van een mobiele bar werken wij samen met Partycentrum De Vink in Vinkeveen.

Een bar huren bij Gruppo Corso

Ben jij op zoek naar het huren van een mobiele bar? Dan ben je bij Gruppo Corso aan het juiste adres. Wij kunnen jou namelijk helpen bij het huren van een mobiele bar. Ben je nou op zoek naar andere exclusieve items? Dan kunnen wij jij daar ook zeker mee helpen. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment aan wijnen die ook kunnen bijdragen aan het succes van jouw bijzondere gelegenheid. Heb je vragen over het huren van een mobiele bar? Neem dan vooral even contact met ons op.

You can select 5 products only