• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Complete winkels

Superaanbieding voor een complete designwinkel, direct af te halen of door ons te bezorgen. U kunt open binnen 24 uur!
Lees meer
1 - 11 of 11
Van hoog naar laag sorteren
1 - 11 of 11
Van hoog naar laag sorteren

Complete winkels

Complete winkelinrichting

In één keer een complete winkelinrichting voor uw onderneming? Gruppo Corso maakt het mogelijk. Wij bieden u een prachtige complete winkelinrichting voor een scherpe prijs. Bij ons hebt u namelijk al een complete winkelinrichting voor een paar duizend euro. Voor deze relatief lage investering krijgt u van ons een complete winkelinrichting van topkwaliteit; wij leveren uitsluitend incl. garantie. Ook geven wij handige adviezen en is het mogelijk om bij een overschot aan materiaal een gedeelte van uw complete winkelinrichting aan ons terug te verkopen. Wij hebben verschillende winkelinrichtingen voor u klaarliggen. Een complete winkelinrichting die u bij ons online vindt, hebben wij op voorraad en kunt u voor deze belachelijk lage prijzen bij ons afhalen.

Voordelen van een complete winkelinrichting bij Gruppo Corso

Wat zo handig is aan een complete winkelinrichting van ons, is dat u ook profiteert van andere diensten van Gruppo Corso. Omdat wij uitsluitend bezig zijn met winkel- en bedrijfsinrichting kunnen wij u helpen met het juist indelen van uw winkel. Zo zorgen wij dat u de perfecte winkelinrichting krijgt die volledig naar uw wens is. Interesse in een complete winkelinrichting uit ons assortiment, dan kom langs met de plattegrond van uw pand en wij geven u een deskundig indelingsadvies: gratis, vrijblijvend en in tien minuten! Zo weet u direct wat u voor een complete winkelinrichting nodig hebt en wat niet. Meer informatie hierover? Wij helpen u graag!

Contact over uw complete winkelinrichting

Iedere werkdag staan wij voor u klaar om te helpen met uw vragen over onze diensten. Bel ons op 0346 76 40 39 of stuur een mail via onze site en we reageren zo snel mogelijk. Wij zijn het beste te bereiken tussen 10.00 en 17.00 uur. Liever direct naar Gruppo Corso om te profiteren van zo’n complete winkelinrichting? Bezoek ons dan aan Merwedeweg 6a in Breukelen, direct aan de A2. Hier krijgt u van ons:

 • Deskundig advies
 • Producten van hoge kwaliteit
 • Scherpe prijzen
 • En voldoende keuzevrijheid

Alles voor uw winkelinrichting, zoals toonbanken, paspoppen, kledingrekken en kledinghangers vindt u bij Gruppo Corso, uw specialist in winkelinrichtingen.

 

You can select 5 products only