• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
 
Hand                         €10,-
Arm                            €1,-
Arm+hand                 €11,-
Los been                   €5,-
Benenset                  €15,-
Torso                         €15,-
Hoofd                         €25,-
 
Alle bovengenoemde bedragen zijn afhaalprijzen en de prijzen zijn exclusief BTW.
Allemaal per stuk te koop, komt u ook snel langs om alles te bekijken? Iedereen is welkom!
Lees meer
1 - 24 of 70
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 70
Van hoog naar laag sorteren

Poppenonderdelen

Bekijk ook ons volledige assortiment tweedehands etalagepoppen!

De beste poppenonderdelen

Ben jij op zoek naar extra onderdelen voor een paspop? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van etalagepop onderdelen van Gruppo Corso. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat onderdelen van een paspop beschadigd raken. Het is dan zonde van je geld om direct een hele nieuwe paspop aan te schaffen. Met onze etalagepop onderdelen kun je jouw beschadigde etalagepop weer zo goed als nieuw maken. Door onze etalagepop onderdelen gaat jouw etalagepop een stuk langer mee! Zo kun je de nieuwe collectie van jouw winkel blijven tonen aan de klanten. Etalagepoppen zijn namelijk een onmisbaar onderdeel van de inrichting van een kledingwinkel

Tweedehands etalagepop onderdelen

De etalagepop onderdelen die je op deze pagina kunt vinden zijn allemaal tweedehands onderdelen. Door deze etalagepop onderdelen aan te schaffen maak je een slimme keuze als je maar een beperkt budget tot je beschikking hebt. Deze tweedehands etalagepop onderdelen zijn namelijk een stuk goedkoper dan de nieuwe onderdelen. Dit is natuurlijk zonde van je geld, omdat de tweedehands etalagepop onderdelen meestal nog in hele goede staat zijn. Als er bijvoorbeeld een arm of been kapot gaat bij uw huidige paspop kunt u deze makkelijk vervangen met onze tweedehands etalagepop onderdelen. Je kunt daarnaast ook kiezen uit een groot assortiment aan etalagepop onderdelen. Ze zijn namelijk te verkrijgen in allerlei verschillende modellen en maten. Er zit dus altijd wel iets bij waar jij naar op zoek bent.

Bestel jouw tweedehands etalagepop onderdelen

Bij Gruppo Corso hebben we een groot aanbod aan etalagepop onderdelen op voorraad. Je kunt jouw tweedehands etalagepop onderdelen vandaag nog ophalen. Zo hoef je niet te lang te wachten met een halve etalagepop. We zijn ook heel makkelijk om te bereiken! Daarnaast zijn we er voor jullie gehele winkelinrichting. Naast etalagepop onderdelen hebben wij ook nog toonbanken, winkelverlichting, vitrinekasten en nog veel meer. Genoeg keuze dus voor de inrichting van jouw winkel! Heb je vragen over één van onze etalagepop onderdelen? Dan dan vooral even contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!

You can select 5 products only