• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen nieuwe realistische heren etalagepoppen van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Wij houden standaard een voorraad aan van 10.000 poppen van het merk Gruppo Corso. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 16 of 16
Van hoog naar laag sorteren
1 - 16 of 16
Van hoog naar laag sorteren

Realistisch

Realistische paspop

Gebruik een realistische paspop om uw etalage, winkel of showroom net iets realistischer te maken. Abstracte paspoppen spreken de doelgroep van uw winkel namelijk misschien wel helemaal niet aan, iets wat onbewust wellicht wel van invloed is op uw verkoopcijfers. Is een paspop wél realistisch, dan identificeert de winkelbezoeker zich eerder met de kleding die de realistische paspop draagt, en is deze persoon sneller geneigd de kleding te passen en te komen. Een goede reden dus om de aankoop van een realistische paspop in overweging te nemen!

Verschillende typen realistische paspop

Net zoals bij mensen geldt; de realistische paspop is er in alle soorten en maten! De realistische paspop is natuurgetrouw, maar is daarnaast verkrijgbaar in verschillende posities zoals zittend. Een combinatie van verschillende realistische paspoppen kan ook een goede optie zijn om een leuke setting te creëren in uw winkel. Er zijn ook realistische kinderpaspoppen en damespaspoppen zodat u een mooi geheel krijgt. Bekijk de pagina’s eens en ontdek welke mogelijkheden interessant zijn voor uw winkel.

Complete winkelinrichting

Behalve voor een mooie realistische paspop kunt u nog voor veel meer producten slagen bij Gruppo Corso. U vindt bij ons ook een ruime selectie railverlichting, kledinghangers en vitrinekasten. Onze experts helpen u graag bij het adviseren, maar ook gewoon een rondje door onze showroom ter inspiratie is geen enkel probleem. De 10.000m2 grote showroom is gevestigs aan de A2 in Breukelen, ideaal gelegen dus in het midden van het land. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt een afspraak maken? Dan kun u ons van maandag tot en met vrijdag bellen op 0346 76 40 39 of stuur een e-mail naar contact@gruppocorso.nl. Dan beantwoorden wij uw vraag zo snel mogelijk. Kom snel eens langs!

You can select 5 products only