• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Dit zijn foto's en prijzen van een gedeelte van onze collectie dames torso's met en zonder armen nieuw in doos. Gruppo Corso heeft altijd 20.000 torso's op voorraad. Allemaal per stuk te koop vanuit onze showroom van 10.000m2. Alle torso's zijn met een bestelknop online te bestellen. Echter is ons advies om langs te komen dan ziet u de complete collectie. Deze torso's zijn van a merken en niet van de 'goedkoopste leverancier'. Zo weet u zeker dat de pasvorm en het materiaal hoogwaardig is. U kunt bij Gruppo Corso binnenlopen zonder afspraak.
Lees meer
1 - 24 of 61
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 61
Van hoog naar laag sorteren

Dames

Dames torso

Alle bovenkleding voor dames brengt u het beste onder de aandacht met een vrouwen torso van Gruppo Corso. Wij hebben voor u altijd de dames torso die ideaal is voor de dameskleding die u aanbiedt. Simpel omdat u bij ons een gigantische keuze aan dames torso ’s hebt. Gruppo Corso heeft namelijk de grootste voorraad aan etalagepoppen ter wereld met een minimaal aantal van 15.000! U komt vanzelf bij Gruppo Corso uit wanneer u een speciale torso vrouw zoekt. Wij hebben voor u dan ook een ruim assortiment aan prachtige en unieke modellen:

Het verschil tussen een dames torso en een dames buste

Een dames torso en buste worden regelmatig met elkaar verward. En de verschillen zijn ook minimaal, maar wel belangrijk voor de kleding die u hiervoor wilt gebruiken. Een dames torso is namelijk de romp van het menselijk lichaam. Ook schouders en een stukje van de bovenbenen en –armen komen hier in voor. Een vrouwen torso heeft bovendien, in tegenstelling tot de buste, vaak armen. Anatomisch klopt dit niet, maar voor de winkelier die ook bovenkleding aanbiedt met lange mouwen, zal dat natuurlijk maling zijn. Het is dus in veel gevallen een stuk praktischer om een dames torso aan te schaffen met armen. Een buste daarentegen concentreert zich vaak op de borst en de heupen, zonder dat daar armen of benen bij komen kijken. Voornamelijk voor jurken of damesjasjes wordt een buste gebruikt.

Een torso vrouw kopen bij Gruppo Corso

Een torso vrouw kopen of heeft u een specifieke dames torso in gedachten, maar wilt u hier meer informatie over? Dan helpen wij u graag. Bel ons op 0346 76 40 39 of stuur ons een mail via de site: wij zijn het best bereikbaar tijdens werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Tijdens deze uren is ook onze showroom geopend waar u naast uw ideale vrouwen torso ook allerlei andere fantastische artikelen voor de winkelinrichting vindt. Bezoek ons aan Merwedeweg 6a in Breukelen. Gruppo Corso is uw specialist voor de winkelinrichting en etalagepoppen

You can select 5 products only