• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 295
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 295
Van hoog naar laag sorteren

Bustes & Torso's

Bustes en torso’s vormen een welkome afwisseling in uw winkel en etalage. Ze zijn ideaal voor het presenteren van bovenkleding, lingerie of accessoires. Een buste op een poot is bijvoorbeeld ook perfect voor het etaleren van lange jurken waarbij de benen toch niet zichtbaar zijn. Al onze originele bustes en torso’s zijn van een extra hoge kwaliteit en vindt u bij Gruppo Corso. Neem snel een kijkje in ons assortiment en kies uw nieuwe bustes en torso’s uit.

Het assortiment met bustes en torso’s

Ons assortiment met bustes en torso’s is erg uitgebreid. Op de website vindt u verschillende soorten bustes en torso’s. Zo hebben wij bijvoorbeeld torso’s van zowel man als vrouw, maar ook van een kind. Dit zelfde geldt voor de bustes. Daarnaast kunt u er nog voor kiezen of u torso’s wilt die voorzien zijn van ledematen of niet. U heeft bij ons een ruime keuze. Bij ons vindt u gegarandeerd uw nieuwe bustes of torso’s.

Aan het juiste adres voor een nieuwe of gebruikte bustes en torso’s

Of u nu op zoek bent naar nieuwe of tweedehands bustes en torso’s, bij Gruppo Corso bent u aan het juiste adres. Gruppo Corso is de grootste leverancier in Europa op het gebied van etalagepoppen, bustes en torso’s voor zowel winkels als particulieren. U kunt uw benodigde winkelinrichting, zoals bijvoorbeeld toonbanken, direct online bestellen in slechts een aantal kleine stappen. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk en snel. Daarnaast hebben wij ook een showroom waar u welkom bent om langs te komen. Dit kan handig zijn wanneer u eerst graag de producten wilt bekijken voordat u overgaat tot een aankoop van bustes en torso’s. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen in onze 10.000m2 tellende showroom in Breukelen.

Waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog bustes en torso’s bij Gruppo Corso!

You can select 5 products only