• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 2 of 2
Van hoog naar laag sorteren
1 - 2 of 2
Van hoog naar laag sorteren

Kaaswinkel verlichting

Verlichting voor in de foodsector: kaaswinkel verlichting

Ben jij nog op zoek naar kaaswinkel verlichting? De juiste verlichting kan enorm veel doen voor de beleving in jouw (kaas)winkel. Zo helpt kaaswinkel verlichting er onder andere voor dat je jouw producten op een goede manier kan presenteren. En door gebruik te maken van de geschikte lichtkleur, zorg jij ervoor dat de producten een verse uitstraling hebben. Want zeg nou zelf, jij koopt toch ook liever een product wat er aantrekkelijk uit ziet? Daarnaast zorgt kaaswinkel verlichting er dus niet alleen voor dat je klanten overgaan tot een aankoop, maar zorgt ook voor een beter algemeen zicht door de gehele winkel heen.

Voordelen railverlichting/verstelbare spotjes

Naast kaaswinkel verlichting werken wij bij Gruppo Coroso met een veel uitgebreider assortiment aan railverlichting. Met keuze uit vele verschillende modellen zit er altijd een geschikte lamp voor jou bij. Zo vind je bijvoorbeeld veel spotjes in ons assortiment. Deze spotjes zijn erg populair onder onze klanten door de moderne en strakke uitstraling. Hierdoor komen ze in ieder interieur goed tot hun recht komen. Ook is veel verlichting van Gruppo Corso dimbaar. Dit betekent dat naast het aan- en uitschakelen van de verlichting, de intensiteit ook aan te passen is. Dit is natuurlijk erg belangrijk voor het bepalen van de sfeer!

Meer verlichting tips?

Benieuwd naar meer informatie met betrekking tot verlichting? Dit alles en meer van onze tips vind je in deze video. Hierin leggen we je meer uit over welk soort licht in welke situatie het beste tot zijn recht komt. In je woonkamer thuis wil je gezellige sfeerverlichting, maar voor een showroom wil je juist wit licht waarin je producten goed uitkomen. Hoe de verlichting tot zijn recht komt heeft ook te maken met de plaatsing en positie van de lampen. Bekijk de video en zie het verschil!

You can select 5 products only