• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Dames

De Originele Italiaanse dames bustes op houten poot met een katoenen hoes. In zwart en ecru met driepoot, met ronde platte dop bovenop. Vanaf nu altijd op voorraad in dames en heren in ecru en zwart, extra hoge Italiaanse kwaliteit uit Milaan!
De normale prijs van deze paspoppen is 115 euro... Wij leveren uw bestelling binnen 48 uur per GLS Logistics.

Lees meer
1 - 20 of 20
Van hoog naar laag sorteren
1 - 20 of 20
Van hoog naar laag sorteren

Dames

Dames buste

Topjes, halskettingen, jurken, jasjes: een dames buste komt altijd in uw kledingwinkel van pas. Een dames buste is een stijlvolle manier om chique dameskleding op een elegante wijze aan de kleden. Bij Gruppo Corso bestelt u een prachtige dames buste waarin uw kleding extra mooi tot uitdrukking komt. Wij bieden u een ruime keuze zodat u bij ons altijd de ideale dames buste vindt voor de kleding die u aanbiedt. Een dames buste is ideaal voor u om in de winkel te gebruiken. Tijdens uitverkopen, op koopzondagen, bij een nieuwe collectie: een dames buste geeft toch net even dat extra beetje cachet waardoor uw klanten sneller geneigd zijn de kleding aan te schaffen.

Ons assortiment

Om u een idee te geven van ons diverse aanbod, geven we een paar voorbeelden uit ons assortiment:

 • Dames buste ecru (op wielen)
  Dit is gevormd volgens elegante, vrouwelijke lijnen. Door de unieke, hangende indeling van de dames buste alsook het fantastische ontwerp, etaleert u de kleding op de meest ideale manier.
 • Originele damesbuste uit Milaan (houten driepoot)
  Hiervan hebben wij verschillende modellen in ons assortiment. Een originele, Italiaanse dames buste is ideaal voor het etaleren van klassieke kleding voor dames.

Maar wij hebben nog veel meer voor u klaarliggen in ons assortiment. Kijk daarom snel op de site voor de ideale dames buste, heren buste of kinderbuste voor uw winkel. Wilt u tips en adviezen hierover of hebt u andere vragen aan ons adres? Laat het weten en wij staan voor u klaar!

Vragen, opmerkingen, tips en adviezen

Iedere werkdag zijn wij tussen 10.00 en 17.00 uur bereikbaar om u op weg te helpen met de ideale dames buste voor uw winkel. Bel ons op 0346 76 40 39 of stuur een bericht via onze site. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Hier vindt u de ideale dames buste voor uw kledingwinkel, maar ook alle andere artikelen die u nodig hebt voor de perfecte winkelinrichting. Wilt u de dames buste en andere artikelen van ons liever eerst bekijken, bezoek ons dan aan Merwedeweg 6a in Breukelen, direct aan de A2.

You can select 5 products only