• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net nieuw binnen!! Mooie glossy sport mannequins! Nieuw in doos! Grote voorraad, scherpe prijs en snelle levertijd.
Lees meer
1 - 20 of 20
Van hoog naar laag sorteren
1 - 20 of 20
Van hoog naar laag sorteren

Sport

Paspop sport heren

Wilt u uw etalage, showroom of winkel een sportief uiterlijk geven of heeft u een sportwinkel waar u sportkleding ‘in actie’ wilt laten zien? Dan zit u goed op deze pagina vol paspop sport heren! Hier vindt u een prachtige selectie paspop sport heren van hoge kwaliteit en een mooie prijs. De paspop sport heren zijn verkrijgbaar in diverse sporthoudingen zoals sprinten, hardlopen en fietsen. Zo kunt u mooie sportkleding aan uw klanten laten zien zoals de kleding ook in het dagelijks leven wordt gebruikt. De paspoppen sport heren hebben mooie details en een gespierde bouw. Ze zijn bevestigd op een zware chromen voetplaat zodat ze stabiel en stevig staan en het gewicht mooi verdeeld wordt.

Waarom een paspop sport heren van Gruppo Corso?

U doet er goed aan om een paspop sport heren te bestellen bij Gruppo Corso. Wij hebben jarenlange ervaring en een goede reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Onze medewerkers denken graag met u mee zonder u iets te verplichten of een ‘verkooppraatje’ op te hangen. Door ons enorme assortiment paspoppen, toonbanken, winkelverlichting en nog veel meer winkelbenodigheden, zijn wij in staan om totale oplossingen te bieden. Zo heeft u voor uw gehele winkelinrichting slechts één aanspreekpunt die alles voor u verzorgt. Maar ook wanneer u slechts 1 paspop sport heren nodig heeft bent u van harte welkom! Wij hebben geen minimaal bestedingsbedrag dus u kunt altijd bij ons terecht.

Gruppo Corso heeft een ideale ligging aan de A2 bij Breukelen. Onze showroom is dus gemakkelijk te bereiken met de auto vanuit heel Nederland. Wij zijn dan ook trots dat we klanten uit heel Nederland en zelfs daarbuiten ontvangen en die al jarenlang bij Gruppo Corso terugkomen wanneer ze paspoppen, kledingrekken en dergelijke nodig hebben. Ervaar het zelf en kom langs! Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. Wilt u liever een afspraak maken? Dan kan natuurlijk ook. U kunt bellen naar +31 (0)346 76 40 39 of stuur een mail naar contact@gruppocorso.nl. Wij staan u graag te woord!

You can select 5 products only