• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Kids

1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren

Kids

Kindertorso

Stijlvol, praktisch en een fantastische manier om kinderkleding mee te etaleren: een kindertorso van Gruppo Corso. Wij bieden altijd een kindertorso van degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien geven wij een ruime keuze op het gebied van torso’s. Wij hebben altijd minimaal 20.000 torso’s op voorraad. De ideale kindertorso is bij ons zo gevonden. In ons online assortiment vindt u een selectie hieraan. Haal ze af in onze showroom en u hebt voor een ongelofelijke prijs een fantastisch kindertorso. De witte modellen zijn ideaal om uw collectie kinderkleding extra onder de aandacht te brengen. Handig voor bijvoorbeeld:

 • De uitverkoop
 • Binnenkomst van de nieuwe collectie
 • Het verhogen van de beleving in uw winkel
 • Het onder de aandacht brengen van mooie outfits
 • Koopzondagen en winkelavonden

Waarom een kindertorso een nuttige investering is

Een kindertorso is voor u slechts een eenmalige investering. Naast alle voordelen die u hiermee hebt voor de verkoop, is een kindertorso ook op lange termijn een degelijke investering. Een kindertorso heeft namelijk nauwelijks last van slijtage waardoor u deze na jarenlang gebruikt te hebben, ook weer eenvoudig door kan verkopen. Door de scherpe prijzen van Gruppo Corso is het dus een schijntje wat u investeert in een kindertorso die zoveel voordelen met zich meebrengt. Wilt u weten welke kindertorso ideaal is voor uw winkel, bezoek dan onze showroom.

De showroom van Gruppo Corso

Voor ons complete assortiment bezoekt u onze fantastische showroom en opslagruimte aan Merwedeweg 6a in Breukelen, direct aan de A2. Hier vindt u 10.000 vierkante meter aan uitstekende artikelen voor uw bedrijfs- en winkelinrichting. Zo bieden wij u een kindertorso van A-kwaliteit. Maar ook andere artikelen zoals een toonbank, kledingrek of vitrinekast voor uw onderneming zijn bij ons altijd van topmerken. Meer weten over onze showroom? Kijk op de site of neem contact met ons op: bel 0346 76 40 39 of stuur een bericht via de site.

You can select 5 products only