• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
De LUXE vitrinekasten worden opgebouwd compleet gemonteerd geleverd. Levering uit voorraad. Tijdelijke super actie! GRATIS BEZORGEN + GRATIS MONTAGE
Lees meer
1 - 7 of 7
Van hoog naar laag sorteren
1 - 7 of 7
Van hoog naar laag sorteren

Hoek vitrinekasten

Een hoek vitrinekast | Voor al uw hoeken!

Een hoek vitrinekast is een ideale vitrinekast voor alle hoeken. Gebruik een hoek vitrinekast net als al onze andere vitrinekasten, maar plaats deze wel op of in een hoek! Door het slimme ontwerp van deze luxe vitrinekasten zijn ze uitermate geschikt voor iedere winkelinrichting. Iedere winkel heeft namelijk minimaal drie hoeken. Het is immers toch erg zonde om deze beschikbare ruimte niet nuttig te kunnen gebruiken.

Een hoek vitrinekast aanschaffen bij Gruppo Corso is een verstandige keuze. Onze vitrinekasten zijn namelijk van de allerbeste kwaliteit, hierdoor worden deze kasten omschreven als luxe vitrinekasten.

Een hoek vitrinekast nodig? | Kijk dan bij Gruppo Corso!

Bij Gruppu Corso kunt u verschillende soorten vitrinekasten in verschillende prijsclassen bestellen. Zo kunt u bij ons terecht voor goedkope vitrinekasten, maar ook voor luxe vitrinekasten. Die ook weer in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn. Bij Gruppo Corso kunt u kiezen uit drie verschillende soorten van de hoek vitrinekast:

 • Een transparante hoek vitrinekast bestaat uit glas. Door het gebruik van glas ziet uw vitrinekast er extra luxueus uit. Uw producten zijn vanaf elke kant te bezichtigen, waardoor u deze kasten ook in het midden van uw winkel kunt plaatsen.
 • Een open hoek vitrinekast! heeft alleen een stelling en is dus in zijn geheel open. Dit maakt deze vitrinekast zeer geschikt voor producten die u regelmatig uit de kast moet halen.
 • Een dichte hoek vitrinekast! heeft delen die niet transparant zijn. Dit maakt deze vitrinekast uitermate geschikt voor de plaatsing tegen muren. Verder kunt u deze vitrinekasten natuurlijk ook gebruiken als vitrinetafel of toonbank.

Een hoek vitrinekast kopen? | Dat doet u bij Gruppo Corso!

Als u een hoek vitrinekast wilt kopen, maar u weet niet precies welke afmetingen voor uw hoek vitrinekast het beste bij uw winkelinrichting past, neem dan contact op met onze experts! Zij helpen u graag bij het uitzoeken van een vitrinekast. Bekijk ook eens het aanbod etalagepoppen

You can select 5 products only