• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Deze mooie kinderpoppen zijn allemaal nieuw in doos, van A merken en hebben een zeer hoge kortingen!
Lees meer
1 - 24 of 80
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 80
Van hoog naar laag sorteren

Kinderen Superdeals

Paspop kind kopen

Wilt u een nieuwe paspop kind kopen kopen? Dan zijn de kinderpaspop super deals perfect voor u! De kinderpaspop in de aanbieding zijn allemaal gloednieuw en van zeer hoge kwaliteit. Zo weet u dat u ondanks de scherpe prijzen altijd een product koopt dat aan al uw verwachtingen voldoet. Wanneer u een paspop kind koopt, kunt u de keuze maken uit veel verschillende figuren. De kinderpaspoppen zijn voor verschillende leeftijden en lengtes gemaakt. Zo heeft u altijd de perfecte paspop voor in uw winkel.

Paspop kind kopen bij Gruppo Corso

Alle paspoppen van Gruppo Corso zijn zeer scherp geprijsd. Toch kan een paspop kind kopen best prijzig zijn. Het is daarom belangrijk om van te voren goed te oriënteren, voordat u een paspop kind koopt. Bij deze super deals zijn er veel verschillende modellen te koop. De volgende modellen kunt u onder andere in het assortiment terugvinden:

 • Abstract
 • Faceless
 • Gestyleerd
 • Realistisch

Wanneer u een paspop kind koopt is het natuurlijk belangrijk dat de etalagepop niet de aandacht inneemt van de kleding. Daarom hebben alle etalagepoppen een neutrale kleur. Dit zorgt er voor dat de aandacht van de klant altijd bij de kleding ligt. De kinderpaspoppen van de super deals worden aangeboden in de kleuren wit, bruin, huidskleur en grijs.

Het is bij Gruppo Corso ook mogelijk om tweedehands kind paspoppen te kopen. Deze zijn een stuk goedkoper als de eerstehands modellen, maar zijn nog steeds van een hoge kwaliteit. Bij Gruppo Corso vind u alles wat u nodig heeft om uw winkelinrichting compleet te maken. Zo hebben wij een ruim assortiment winkelverlichting, bustes & torso’s, toonbanken en nog veel meer handige artikelen voor uw winkelinrichting. Heeft u vragen over een van onze producten? Kom dan langs onze grote showroom of neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar en onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen.

You can select 5 products only