• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 5 of 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 5 of 5
Van hoog naar laag sorteren

Paskamer verlichting

Op zoek naar paskamer verlichting?

Bent u op zoek naar paskamer verlichting waarmee u uw producten beter kunt highlighten? Gruppo Corso biedt paskamer verlichting vanaf € 19,95! Verlichting in uw winkel is ontzettend belangrijk voor de marketing en voor de uitstraling van uw winkel. Door goede verlichting kunt u ervoor zorgen dat mensen langer blijven winkelen en dat ze meer kopen. U kunt met licht in uw winkel invloed uitoefenen op de ambiance. Daarnaast trekt u mensen naar uw winkel toe door onder andere goede verlichting.

Waarom paskamer verlichting belangrijk is

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen is goede verlichting belangrijk voor uw winkel. Maar goede paskamer verlichting is ook essentieel. Hoe een kledingstuk iemand staat is namelijk een van de belangrijkste factoren die invloed heeft op de koopbeslissing van de klant. Daarom is paskamer verlichting iets waar u goed over moet nadenken. Paskamer verlichting moet namelijk ervoor zorgen dat uw klanten er zo goed mogelijk uitzien in de spiegel. Het is belangrijk dat een paskamer verlichting waarbij de kleuren van kleding opvallen. Met andere woorden kleurechtheid is essentieel. Kleurechtheid heeft verschillende waardes. Deze waarde wordt gemeten door de CRI. Alle paskamer verlichting die Gruppo Corso aanbiedt hebben een CRI van 90. Het hoogste CRI is 100. Dit betekent dat de kleurechtheid van de paskamer verlichting behoorlijk hoog is. Daarnaast kunt u met de paskamer verlichting van Gruppo Corso de lichtkleuren instellen. Lichtkleuren wordt gemeten door de Kelvin. Een lagere Kelvin waarde betekent warme lichtkleur en een hoge Kelvin waarde betekent een felle en witte en koele lichtkleur. Met de paskamer verlichting kunt u zelf de lichtkleuren instellen. Met andere woorden u kunt zelf de sfeer creëren die u wenst.

Op zoek naar andere winkelinterieur artikelen?

Bent u naast onze paskamer verlichting nog op zoek naar andere winkelinterieur artikelen zoals bijvoorbeeld paspoppen, kledingrekken of kledinghangers? Bekijk onze website dan verder. Wij hebben een breed assortiment aan winkelinterieur artikelen. Daarnaast kopen wij ook winkelinterieurs op van faillissementen. Hierdoor kunnen wij winkelinterieur artikelen aanbieden tegen een scherpe prijs. Bent u ook op zoek naar andere soorten verlichting voor uw winkel? Bekijk dan ons volledige assortiment winkelverlichting voor een overzicht van al onze opties. 

You can select 5 products only