• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 534
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 534
Van hoog naar laag sorteren

Winkelinrichting

Wilt u de beste winkelinrichting/winkelinterieur kopen voor uw onderneming? Een winkelinrichting waar klanten zich prettig bij voelen en waarmee u op de beste manier uw artikelen aanprijst? Gruppo Corso is uw specialist in winkel interieur en winkel inrichting. Bij Gruppo Corso hebben we een fantastische collectie aan artikelen voor uw winkel inrichting van bijvoorbeeld slatwall. Vanuit ons assortiment kiest u altijd een prachtige winkelinterieur die bij uw onderneming past. Heb je een kleding winkel ga dan voor een winkelinrichting kleding. Bij ons geniet u van een uitstekende keuzevrijheid. Wij hebben honderden verschillende winkelmeubilair en winkelinrichting accessoires in verschillende categorieën voor u klaarliggen, zoals:

En ook voor het kantoor vindt u bij ons fantastisch winkelmeubilair zoals glazen vitrinekasten, opbergkasten, receptiedesks en bureaus. Kies dus snel de artikelen die u nodig hebt voor de winkel inrichting en wij zorgen ervoor dat u straks beschikt over de beste kwaliteit winkel interieur!

 

Complete winkel inrichting

Maar niet alleen verkopen wij losse artikelen voor uw winkelinrichting. Ook kunt u bij ons terecht voor een complete winkelinrichting. Wij hebben voor u een aantal fantastische aanbiedingen voor een complete designwinkel waardoor u bij ons al snel honderden tot wel duizenden euro’s kan besparen hierop, bekijk ook eens onze SALE pagina. Bij ons bent u in één keer klaar en hebt u een fantastische investering gedaan in uitstekend materiaal voor uw winkelinrichting voor de scherpste prijs. Meer weten hierover? Laat het ons weten!

Vragen over winkelinrichting

Meer weten over een goede winkel inrichting voor uw onderneming? Of wilt u misschien wat tips en adviezen over welke spullen het beste passen in uw winkelinrichting? Neem dan contact op met Gruppo Corso. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 10:00 uur en 17:00 uur op het telefoonnummer +31 (0)346 76 40 39. Ook bent u van harte welkom in onze fantastische showroom waar u verschillende artikelen terugvindt, zoals etalagepoppen en toonbanken, en waar wij u ook persoonlijk verder kunnen helpen met al uw wensen en behoefte. Ook hebben wij een ruim assortiment aan anderen producten zoals, kledinghangers en kledingrekken

Bezoek ons aan de Merwedeweg 6a, centraal gelegen in Breukelen aan de A2. Wij zijn uw specialist in alle meubelen en accessoires voor de inrichting van uw winkel en kantoor. Kijk snel in onze collectie en bestel nu uw favoriete artikelen, wij zijn ook winkelinrichting groothandel.

 

You can select 5 products only