• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren

Abstract - Ice Collection

Grijze paspop

Een grijze paspop voor in uw etalage of winkel? Deze vindt u bij Gruppo Corso! De Abstract – ICE lijn bestaat uit elegante dames paspoppen met een verfijnde afwerking en een mat grijze kleur. De levensgrote paspoppen zijn ideaal voor een tijdloze inrichting van uw winkel, gezien de neutrale kleur van de grijze paspop die overal uitstekend mee te combineren is. De chique maar moderne grijze paspop geeft uw kleding net wat extra’s wanneer u deze exposeert in de winkel.

Waarom grijze paspop van Gruppo Corso?

Bij ons vindt u het grootste assortiment etalagepoppen van heel Europa. Dat wil zeggen dat we voor iedere stijl en winkelinrichtingen oplossingen bieden. Door onze expertise en het grote assortiment zijn we in staat om u van A tot Z te helpen in de zoektocht naar complete winkelinrichtingen, losse etalagepoppen, winkelverlichting en nog vele meer.

Vragen over grijze paspop

Wilt u meer weten over de grijze paspop en de mogelijkheden hiervan? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons! U kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken op 0346 - 76 40 39. Wanneer u de grijze paspoppen in het echt wilt zien dan kunt u uiteraard langskomen in onze 10.000m2 grote showroom. De adviseurs van Gruppo Corso leiden u graag rond om u een idee te geven van alle etalagepoppen en winkelinrichtingen die wij kunnen verzorgen.

Op korte termijn een grijze paspop nodig? De grijze paspoppen zijn nieuw in doos en direct mee te nemen. Of bestel de grijze paspop online en laat deze gemakkelijk en gratis bezorgen op een door u gewenste locatie. Zo hoeft u er zelf niet mee te sjouwen maar kunt u wel direct profiteren van de looks van de grijze paspop!

You can select 5 products only