• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen nieuwe faceless heren etalagepoppen van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Wij houden standaard een voorraad aan van 10.000 poppen van het merk Gruppo Corso. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 24 of 49
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 49
Van hoog naar laag sorteren

Faceless

Paspop faceless

Op zoek naar nieuwe paspoppen om uw winkel een frisse uitstraling te geven? Met de paspop faceless kleedt u uw winkel prachtig aan én creëert u een prachtige basis om de kleding die u verkoopt aan te prijzen. De paspop faceless heeft, zoals de naam al zegt, geen gedetailleerd gezicht, dus geen ogen, mond of neus. De vorm van het hoofd en het lichaam is daarentegen wel realistisch waardoor de paspop faceless de kleding exact laat zien zoals dat het gedragen wordt. Bestel uw Gruppo Corso paspop faceless vandaag nog!

Verschillende paspop faceless

Het assortiment paspoppen en etalagepoppen van Gruppo Corso bestaat uit maar liefst 15.000 verschillende paspoppen. Binnen de diverse lijnen zoals goedkope paspoppen en realistische paspoppen bevinden zich weer verschillende types paspoppen in variërende poses. Zo kunt u een mooie groep paspoppen samenstellen voor een dynamisch geheel. De paspop faceless is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. De grijze variant heet ‘no finish’ en heeft een stoere en industriële betonlook.

De paspop faceless wordt door ons in grote getalen ingekocht. Zo profiteren we van schaalvoordelen, waar we u vervolgens ook blij mee kunnen maken. Een paspop faceless van Gruppo Corso staat dus gelijk aan een hoogwaardige professionele etalagepop voor een zeer scherpe prijs.

Gruppo Corso showroom

U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom in onze grote showroom. Aan de Merwedeweg in Breukelen, direct aan de A2 in het midden van het land, vindt u onze 10.000m2 grote showroom. Hier laten wij u graag ons assortiment zien dat bestaat uit wel 15.000 paspoppen, maar ook kledingrekken, vitrinekasten en winkelverlichting hebben we volop! Kom snel eens langs en laat u inspireren door het grote aanbod. Tot ziens!

Waarom etalagefiguren van het merk Gruppo Corso? - nieuw in de doos - inclusief 100% garantie! - met dikke glazen voetplaat, met voet- en kuitpin - licht en sterk - sluitingen van hoogwaardige kwaliteit - etaleurs fittingen bij de armen - 6000 stuks als minimum voorraad - bij online orders gratis vervoer KORTOM: ERG PROFESSIONELE ETALAGEFIGUREN, GEMAAKT IN GROTE AANTALLEN VOOR DE BESTE PRIJS/KWALITEITS VERHOUDING!

You can select 5 products only