• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Deze poppen zijn nieuw in doos! We kopen ze per 480 en verkopen ze per stuk scherp door. Sterkste punten van deze poppen: - nieuw in doos - leuke prijs - grote voorraad
Lees meer
1 - 24 of 86
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 86
Van hoog naar laag sorteren

Budget Line

Goedkope paspop

Een goedkope paspop nodig? Dan bent u bij Gruppo Corso in goede handen! Onze Budget Line etalagepoppen biedt goedkope paspoppen in elke prijsklasse en in elke stijl. Van wit of zwart glossy tot een paspop met mat grijze afwerking; het brede assortiment voorziet ook u van een goedkope paspop. De Budget Line paspoppen kenmerken zich door de hoge kwaliteit en de super scherpe prijs. Dit is een uitkomst voor iedereen die een goedkope paspop zoekt zonder afbreuk te hoeven doen aan kwaliteit.

Verschillende soorten goedkope paspop

Doordat er binnen de Budget Line paspoppen zoveel variatie is, heeft u genoeg keuze wat betreft goedkope etalagepoppen. Hierdoor hoeft u geen genoegen te nemen met minder. Hieronder bekijkt u de verschillende types etalagepoppen met een beknopte beschrijving:

 1. Faceless: de faceless paspop is ene chique ogende etalagepop zonder gezicht. Deze paspop heeft wel een hoofd, maar hierin zijn geen contouren verwerkt. Perfect voor een clean en strak winkelinterieur.
 2. Realistisch: de realistische paspop is een natuurgetrouwe goedkope paspop met een gedetailleerde afwerking, ook in het gezicht. Deze goedkope paspoppen zijn van hoge kwaliteit en kunnen indien gewenst aangekleed worden met een pruik.
 3. Kinderpaspop: op zoek naar een scherpgesprijse goedkope paspop kind? Ook die zit bij ons in het assortiment! Deze paspop is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, maar heeft altijd een uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding.

Goedkope paspop uitzoeken in de showroom

Hoewel het eenvoudig is om een goedkope paspop te bestellen in de webshop van Gruppo Corso begrijpen we maar al te goed dat u de paspoppen in het echt wilt zien. Daarom is onze showroom van maandag tot en met vrijdag geopend voor u. U kunt zo binnenlopen zonder afspraak, onze adviseurs staan u al op te wachten met een kopje koffie. Zo kunt u in alle rust een goedkope paspop uitzoeken die helemaal naar wens is. Kom snel eens langs!

You can select 5 products only