• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 565
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 565
Van hoog naar laag sorteren

Etalagepoppen

Waarom een paspop tweedehands aanschaffen?

Een paspop tweedehands aanschaffen is een slimme keuze als u een beperkt budget heeft voor uw paspoppen. Een nieuwe paspop kan namelijk al snel vier keer zo duur zijn. Terwijl een gebruikte paspop meestal in uitstekende staat verkeert. Waarom zou u dan geld weggooien aan een dure nieuwe paspop terwijl een paspop tweedehands aanschaffen vaak voor hetzelfde resultaat zorgt?

Een paspop tweedehands | Gruppo Corso heeft ze!

Bij Gruppo Corso heeft u een ruime keus aan modellen van de paspop tweedehands. Zo kunt u uw paspop volledig afstemmen naar uw wens. Bestel bijvoorbeeld het torso van de ene paspop, samen met het hoofd van een andere en de armen en benen van weer een ander model. Op deze manier heeft u dus vol op keuze als u een paspop tweedehands aan gaat schaffen!

Niet alleen voor paspoppen bent u bij Gruppo Corso aan het juiste adres. Wij zijn er voor uw gehele winkelinrichting. U maakt uw winkel helemaal af met een van onze prachtige paspoppen!

De paspop tweedehands modellen van Gruppo Corso verkeren in uitstekende staat en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Van kinderfiguren tot plus-size paspoppen. Wij hebben het allemaal!

Bestel jouw paspop tweedehands

Gruppo Corso heeft meer dan 15.000 paspoppen op voorraad. U kunt uw paspop tweedehands dus vandaag nog ophalen. We zijn gemakkelijk te bereiken! We hebben een grote winkel van 10.000 m2 vlak naast de A2 bij Breukelen. Kom snel langs, want onze prijzen liggen 50% tot 90% lager als de normale prijzen!

Gruppo Corso is er dus voor uw gehele winkelinrichting. Naast paspoppen kunt u bij ons ook uw toonbank, vitrinekast en een heleboel andere producten voor uw winkelinrichting bestellen!

Een paspop tweedehands aanschaffen is daarom dan ook helemaal geen verkeerd plan! Bestel dus snel uw paspop tweedehands bij Gruppo Corso!

You can select 5 products only