• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
De LUXE vitrinekasten worden opgebouwd compleet gemonteerd geleverd. Levering uit voorraad. Tijdelijke super actie! GRATIS BEZORGEN + GRATIS MONTAGE
Lees meer
1 - 8 of 8
Van hoog naar laag sorteren
1 - 8 of 8
Van hoog naar laag sorteren

Wand vitrinekasten

Een vitrinekast wand, een winkel kan niet zonder

Met een vitrinekast muur of wand kunt u uw winkelinrichting volledig afstellen op uw wens. Een vitrinekast wand is namelijk op allerlei verschillende manieren bruikbaar. U bepaalt zelf op welke hoogte u uw muur vitrinekast ophangt. Deze mogelijkheid heeft u natuurlijk niet met een normale vitrinekast die u op de grond plaatst. Zo kunt u effectief gebruik maken van iedere vierkante centimenter in uw beschikbare ruimte.

Een vitrinekast wand, het kan bij Gruppo Corso!

Bij Gruppo Corso kunt u kiezen uit verschillende modellen van de vitrinekast voor aan de muur. Elke vitrinekast heeft een speciale eigenschap, die de vitrinekast uniek maakt. De muur vitrinekast valt onder de dichte en luxe vitrinekasten. Ze hebben namelijk een gesloten achterzijde, waardoor u uw muur niet door de vitrine heen hoeft te zien. Tevens dient deze achterkant vaak als ophangpunt voor uw vitrinekast.

Een vitrinekast is meestal gemaakt van aluminium. Dit is een sterk materiaal dat lang mee gaat. Mocht u een vitrinekast aan willen schaffen bij Gruppo Corso, dan heeft u vol op mogelijkheden. Zo kunt u bij ons een vitrinekast voor aan de muur aanschaffen met ingebouwde verlichting. Door deze verlichting is uw koopwaar goed en duidelijk zichtbaar voor winkelbezoekers. Verder zijn deze muur vitrinekasten verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u uw vitrinekast volledig afstellen naar uw winkelinrichting!

Gruppo Corso | Voor iedere vitrinekast muur

Heeft u geen inspiratie voor de plaatsing van een vitrinekast muur? Dat kan natuurlijk. Wij helpen u graag met het uitwerken van uw idee voor uw winkelinrichting. Hier heeft u alvast een aantal voorbeelden. Plaats uw vitrinekast wand aan een wand in uw winkel, of monteer deze achter uw toonbank bij de kassa. Op deze manier kunt u voor impulsaankopen bij uw klanten zorgen. Zie een vitrinekast wand dus als een slimme investering die snel extra omzet zal genereren! Bekijk ook eens het aanbod handige paspoppen.

You can select 5 products only