• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Palletaanbiedingen kledingrekken op wielen

1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren
1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren

Palletaanbiedingen kledingrekken op wielen

Professioneel kledingrekken op wielen van een topkwaliteit

De beste mobiele kledingrekken online te koop bij GruppoCorso.nl. Ondanks ons scherp geprijsde assortiment zijn al onze verrijdbare kledingrekken van een topkwaliteit. Van standaard basic kledingrekken tot XXL en luxe verrijdbare kledingrekken. Het voordeel aan de luxe variant van een verrijdbaar kledingrek is het feit dat ze rubberen wielen met een rem erop hebben. Al onze verrijdbare kledingrekken zijn op een eenvoudige manier in te klappen, zodat u ze niet alleen binnen uw winkel of magazijn kunt verrijden maar ook gemakkelijk naar een andere locatie kunt vervoeren. Een verrijdbaar kledingrek is erg handig in uw winkel, daarnaast is het winkelmeubilair waar uw klanten het dichts bij komen. Een goed en stevig oogend kledingrek trekt klanten naar de kleding toe, dus laat ons u helpen met de beste producten en bestel direct op GruppoCorso.nl!

U kunt uw kledingrek op wielen naar keuze direct online bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw kledingrek af te halen in onze 10.000 m2 grote showroom in Breukelen. Wij staan graag voor u klaar, voor welke optie u ook kiest! De kledingrek op wielen van Gruppo Corso zijn stevig en zorgen ervoor dat de kleding in uw winkel veilig kan worden opgehangen. Dankzij een kledingrek op wielen kunt u uw winkel flexibel inrichten en aanpassen wanneer u dat wilt.

gruppo corso kledingrek Online bestellen en bezorgen

Wilt u een kledingrek bestellen? Dan kunt u deze afhalen aan Merwedeweg 6a in Breukelen, gelegen aan de A2 centraal in Nederland. Daarnaast kunt u uw bestelling ook laten bezorgen, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het nummer 0346 76 40 39 op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur. Ook voor vragen over onze mobiele kledingrekken kunt u terecht bij ons.

Onze mobiele kledingrekken zijn geschikt voor ieder type winkel. Ze zijn stevig en beschikbaar in allerlei soorten en maten. Naast kledingrekken op wielen is Gruppo Corso ook uw specialist op het gebied van etalagepoppen en winkelverlichting. Een kledingrek kopen? Bij GruppoCorso.nl bent u altijd verzekerd van een hoge kwaliteit en duurzaam product. Dankzij het kwaliteitsmateriaal dat wordt gebruikt gaat uw winkelinrichting lang mee wanneer u deze bij ons besteld. Daarnaast blijft een kledingrek wel gewoon een kledingrek, het moet praktisch zijn en de kleding goed laten zien. Hier zijn onze mobiele kledingrekken stevig genoeg voor en dankzij de wielen uitermate geschikt voor iedere winkel!

Andere producten bij Gruppo Corso

Buiten deze handige winkelinrichting producten kunt u bij ons nog veel meer producten vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleerhangers. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk altijd paspoppen kopen.

You can select 5 products only