• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 9 of 9
Van hoog naar laag sorteren
1 - 9 of 9
Van hoog naar laag sorteren

Losse horeca railspots

Op zoek naar losse horeca railspots? Bekijk hier ons assortiment om uw rail te voorzien van nieuwe verlichting, hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs! Wij van Gruppo Corso beschikken over een ruim assortiment van horeca verlichting. Daarnaast helpen wij u graag met de juiste keuze te maken van bijvoorbeeld uw horeca railspots. Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een zo goed mogelijk lichtplan, waardoor u uw ruimte(s) voorziet van perfecte belichting.

Onze losse horeca railspots

Hier vindt u onze losse horeca railspots. Wanneer u al over een rail voor verlichting beschikt kunt u hier bij ons terecht. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een nieuwe lamp te bestellen, omdat er een lamp stuk is. Maar u kunt natuurlijk ook uw gehele rail voorzien van nieuwe horeca railspots. Wij voorzien het assortiment van nieuwe producten en daarnaast ook oudere producten die scherp afgeprijsd zijn. Hier kom je dus ook verschillende merken zoals Billy, AlluLumi Copper of NUD Concrete tegen.

U kunt als bedrijf als zowel ook particulier bij ons inkopen. Zo kunt u als bedrijf makkelijk grotere hoeveelheden inslaan voor uw ruimte(s) en als particulier die ene lamp(en) bestellen die u nodig heeft.

Onze Services

U kunt onze showroom van 10.000 m2 bezoeken en de producten bekijken waarin u geïnteresseerd bent of juist inspiratie opdoen. Hier heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan een van onze medewerkers en kunt u bijvoorbeeld vragen naar een lichtplan. Het adres is: Merwedeweg 6a, 3621 LR te Breukelen. De showroom bevindt zich aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam en u kunt binnenlopen zonder afspraak.

Voor vragen over bijvoorbeeld een lichtplan, horeca railspots of iets anders kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag (10.00 – 17.00) op dit nummer: +31 (0)346 76 40 39. Verder kunt via de chat functie op de site een bericht achterlaten en wij sturen u dan een antwoord op het ingevulde mailadres of u kunt direct een mail naar ons sturen, dit kan op: info@gruppocorso.nl. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen met het beantwoorden van uw vraag!

Koop uw losse horeca railspots bij Gruppo Corso!

You can select 5 products only