• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

AllaLumi Copper Horeca Railverlichting

1 - 13 of 13
Van hoog naar laag sorteren
1 - 13 of 13
Van hoog naar laag sorteren

AllaLumi Copper Horeca Railverlichting

Allalumi horeca verlichting

Op zoek naar Allalumi horeca verlichting? Bij ons in de webshop hebben wij +10 verschillende artikelen beschikbaar die bij uw wensen zouden passen! U vindt bij ons al Allalumi horeca verlichting vanaf €59,95. Dit is inclusief een 3-fase railadaptor. U kunt onze producten gemakkelijk online bestellen. Maar u kunt ook langskomen in onze 10.000 m2 grootte showroom! Wij hebben in onze showroom een voorbeeld opstelling, zodat u de Allalumi horeca verlichting in het echt kunt beoordelen!

Wat is Allalumi horeca verlichting?

Allalumi horeca verlichting is niet zomaar een rails dat u in uw ruimte ophangt. Dit is namelijk een koperen design hanglamp. Deze verlichting is perfect voor in een hip restaurant, bar, hotel, et cetera. Deze Allalumi horeca verlichting is op verschillende manieren te bestellen. Zo hebben wij 1 meter rails beschikbaar, maar ook 500 meter! Maar wij hebben nog veel meer verschillende rails beschikbaar. Enkele andere maten zijn als volgt:

 • 4 meter
 • 8 meter
 • 20 meter
 • 50 meter
 • 200 meter

Over Allalumi verlichting

Deze lamp geeft een erg leuke sfeer in bepaalde ruimtes die hier om vragen. Door de combinatie van het koper en de ronde lichtbal zorgt het voor een leuke uitstraling. De lampen worden gemonteerd door een railsysteem. De Allalumi horeca verlichting wordt standaard geleverd met 10 cm koper. Maar het is ook mogelijk om 20 cm of 30 cm koper te gebruiken.

Naast Allalumi verlichting bieden wij bij Gruppo Corso nog meer artikelen aan. Deze Allalumi lampen zijn vooral voor horeca gelegenheden. Maar wij bieden ook allerlei artikelen aan voor winkels. Zo bieden wij namelijk ook kledingrekken, toonbanken en andere winkelinrichtingen aan. Maar onze specialiteit is vooral het enorme assortiment etalagepoppen dat wij aanbieden.

Contact

Heeft u nog vragen over uw bestelde Allalumi horeca verlichting? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder in het maken van de juiste keuze! U kunt ons gemakkelijk telefonisch bereiken of langskomen in de winkel.

You can select 5 products only