• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Billy Horeca Railverlichting

1 - 10 of 10
Van hoog naar laag sorteren
1 - 10 of 10
Van hoog naar laag sorteren

Billy Horeca Railverlichting

Op zoek naar Billy horeca spots voor uw railverlichting? Bekijk hier ons assortiment van hoge kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen! Wij van Gruppo Corso beschikken over een ruime assortiment horeca verlichting, waaronder de Billy horeca spots. Met onze kennis en ervaring proberen wij u zo goed mogelijk te helpen tijdens de aankoop van uw horeca spots. Zo kunnen wij u helpen met het opstellen van een lichtplan om de juiste belichting te creëren in uw ruimte(s).

Onze Billy horeca spots railverlichting producten

In ons assortiment vindt u verschillende Billy horeca spots inclusief rails. Zo zijn onze horeca spots dimbaar en heeft u keuze uit bijvoorbeeld enkel horeca spots of horeca spots inclusief rails vanaf 2 meter tot 500 meter. Om ons aanbod duidelijk in beeld te brengen hebben wij de producten voor u op een rijtje gezet.

U kunt bij ons als bedrijf evenals particulier producten bestellen. Zo heeft u als bedrijf de mogelijkheid om producten in grote hoeveelheden te bestellen en als particulier kunt u bijvoorbeeld de lamp(en) bestellen die u graag wilt hebben.

Onze Services

Wij van Gruppo Corso proberen u, de klant, zo goed mogelijk van dienst te zijn door bijvoorbeeld te helpen met het opstellen van een lichtplan om uw ruimte zo goed mogelijk te voorzien van het gewenste licht. Wij bieden dan ook verschillende services om u te helpen. Zo kunt u op meerdere manier in contact komen met ons, zodat wij u kunnen helpen met uw vragen. Dit kan bijvoorbeeld door een bericht via de chat op website te sturen of een direct een mail te sturen naar info@gruppocorso.nl. Wij zullen dan uw vraag in behandeling nemen in via de mail u helpen. Het is ook mogelijk ons telefonisch te bereiken dit kan van maandag t/m vrijdag (10.00 – 17.00) op dit nummer: +31 (0)346 76 40 39.

Mocht u graag een keer onze producten willen zien of met een van onze medewerkers praten dan kan dit in onze showroom van ruim 10.000 m2. Onze showroom vindt u op dit adres: Merwedeweg 6a, 3621 LR te Breukelen. De showroom bevindt zich aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam en u kunt binnenlopen zonder afspraak.

Koop uw Billy Horeca spots railverlichting bij Gruppo Corso!

You can select 5 products only