• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Ons assortiment bestaat uit etalagefiguren van het merk Gruppo Corso en andere zeer exclusieve (merk)etalagefiguren. Al deze merken zijn van de hoogste kwaliteit met de juiste pasvorm. Wij hebben de grootste voorraad van de wereld met minimaal 15.000(!) stuks op voorraad in nieuwe en gebruikte figuren. U heeft de grootste keuze die mogelijk is, onze prijzen zijn 50% t/m 90% lager dan de normale prijs.
Lees meer
1 - 24 of 308
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 308
Van hoog naar laag sorteren

Heren

Paspop man

Herenkleding promoot u optimaal met een heren paspop van Gruppo Corso. Wij hebben voor u de ideale paspop man die bij uw herenkleding past. U kiest namelijk bij ons uit het grootste assortiment ter wereld op het gebied van paspoppen. Hiertussen zit altijd de optimale heren paspop voor uw winkel. Tevens bieden wij een paspop man uit ons assortiment voor een ongelofelijke scherpe prijs aan. Een heren paspop uit ons assortiment is namelijk altijd 50% tot 90% goedkoper dan bij reguliere aanbieders. Hierdoor is Gruppo Corso de beste aanbieder op drie verschillende paspopgebieden:

 • Keuzevrijheid (een collectie van 15.000 modellen)
 • Prijs (50% tot 90% voordeliger)
 • Kwaliteit (ongelofelijk veel A-merken, waaronder ons huismerk)

Het inzetten van de heren paspop

De paspop man kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Natuurlijk in de eerste plaats is de paspop man een ideale manier om bepaalde herenkleding extra onder de aandacht te brengen. Maar waarom u dat doet, kan verschillende redenen hebben. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Uitverkopen en aanbiedingen
 • Potentie laten zien van producten die niet veel verkocht worden
 • Een suggestie geven aan uw klanten voor complete outfits
 • Het etaleren van uw collectie; u schetst een beeld voor kijkpubliek van wat u verkoopt

Misschien een handige tip: schaf niet één etalagepop man aan, maar verschillende zodat u de verschillen ziet in de verkoop van producten die u hiermee aanprijst wat handige informatie voor u oplevert.

Vragen over paspop man

Voor meer informatie over een specifieke heren paspop of meer algemene vragen neemt u contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 0346 76 40 39. Mailen kan ook via onze website. Het beste bereikt u ons tussen 10.00 en 17.00 uur. Tijdens deze uren is ook onze fantastische showroom geopend, waar u onze andere artikelen terugvindt. Bestel dus nu uw paspop man online of bezoek de showroom van Gruppo Corso aan Meweredeweg 6a naast de A2 in het centraal geleden Breukelen. Hier vindt u ook een headless paspop, etalagepop kind, dames paspop of producten zoals een toonbank voor de winkelinrichting of misschien wilt u wel een kledingrek kopen. Mocht u een nieuwe paspop te duur vinden beschikken wij ook over bijvoorbeeld een paspop tweedehands.

You can select 5 products only