• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen DUIZENDEN gebruikte realistische dames etalagepoppen van het merk PATINA-V. Nog in A-staat realistische dames paspoppen. Nieuwprijs was 780 euro!!! Nu vanaf 100 euro euro inclusief mooie dure lange pruiken! Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)! Indien u ze online besteld zijn de verzendkosten gratis en zoeken wij de beste voor u uit.
Lees meer
1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren
1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren

Realistische paspop

Realistische paspoppen | Net iets realistischer

Met realistische paspoppen kunt u uw winkelinrichting net een stukje realistischer maken. Normale paspoppen zien er namelijk niet altijd realistisch uit voor jouw doelgroep. Met realistische paspoppen kunt u bijvoorbeeld ook plus size kleding aan uw bezoekers laten zien. Dit doet u natuurlijk met uw eigen realistische paspoppen. Deze paspoppen hebben een groot voordeel op de normale en gebruikelijke paspoppen. Iedere winkeleigenaar heeft namelijk de behoefte naar een winkelinrichting die bij het concept van zijn of haar winkel past!

Onze verschillende modellen

Realistische paspoppen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij verschillende modellen van de paspop, komen contouren en lijnen niet overeen met de gemiddelde Nederlander. Daarom hebben wij van Gruppo Corso nu ook realistische paspoppen.

Zo hebben wij bijvoorbeeld paspoppen met een bierbuikje of met een wat gezettere taille, maar denk ook aan paspoppen met een kleurtje of aan onze vintage paspop. Dit laatste model is speciaal gemaakt voor de liefhebbers van de vintage-achtige stijlen. Denk dan aan paspoppen die ideaal zouden zijn voor een winkel met jaren 70 kleding. Er is dus voor iedere winkel wel een juiste paspop te vinden bij Gruppo Corso!

Meer dan alleen realistische paspoppen!

Maar niet alleen voor realistische paspoppen kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk alles voor uw winkelinrichting. Denk dan ook aan vitrinekasten in allerlei verschillende soorten en maten, maar ook aan toonbanken. Onze specialisten helpen u graag bij het ontwerpen en vormgeven van uw volledige winkelinrichting. Deze bestaat namelijk niet alleen maar uit realistische paspoppen, maar ook uit de juiste vitrinekasten en de juiste toonbank!

Neem snel een bezoekje in onze webshop en bekijk het volledige aanbod van onze paspoppen. Heeft u vragen over onze realistische paspoppen? Stel deze dan gerust aan onze medewerkers. Wij streven namelijk altijd naar een realistisch beeld dat past bij het concept van uw winkel!

You can select 5 products only