• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Ons assortiment bestaat uit mannequins en andere zeer exclusieve (merk)etalagepoppen. Al deze merken zijn van de hoogste kwaliteit met de juiste pasvorm. Wij hebben de grootste voorraad van de wereld met minimaal 15.000(!) stuks op voorraad in nieuwe en gebruikte poppen. U heeft de grootste keuze die mogelijk is, onze prijzen zijn 50% t/m 90% lager dan de normale prijs.

Lees meer
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren

Foto / Internet Mannequin

Foto mannequins

Mannequin kopen voor een mooie foto te maken? Gruppo Corso biedt de mooiste mannequins aan voor de scherpste prijs. Zo koopt u al een foto mannequin voor €250,-. Welke is voor u het meest geschikt. Het is één van de meest gebruikte manieren om een mooie foto te maken tegenwoordig. Een mannequin kopen kan bijdragen aan een mooie foto. Zo worden de mannequins gebruikt als als basis voor de foto. Deze mannequins hebben een mooie pasvorm en natuurlijk een statische houding. Dit maakt het fotograferen makkelijk. U bepaalt zelf hou en waar u de mannequin plaatst en wat u wel of niet weghaald. Een mannequin kopen heeft dus zeker zo zijn voordelen. Uiteraard is er de keuze tussen een man, vrouw en kind. Dit laastste is natuurlijk handig wanneer u bijvoorbeeld kinderkleding verkoopt.

Budget mannequin kopen

Een mannequin kopen kan ook heel goedkoop. Zo is er ook een budget line als het gaat om de foto mannequins. Deze zijn, zoals de naam als zegt, gunstig voor het budget. Het verschil met de exclusive variant is allereerst de prijs en als tweede het feit de de exclusive variant versteld kan worden. Dit kan worden gedaan door middel van de voetplaat onderaan. Beiden zijn tijdelijk afgeprijsd. Een mannequin kopen kan al vanaf €250,-. De exclusive mannequin kopen kan tijdelijk voor €450,-. Overigens worden alle varianten gratis thuisbezorgd. Bij een mannequin kopen scheelt dit dus nogmaals in de kosten.

Mannequin kopen niet het enige

Buiten een mannequin kopen zijn er nog veel meer producten die u bij Gruppo Corso kunt bestellen en/of afhalen. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal voorbeelden als het gaat om etalagepoppen.

Zo ziet u maar dat een mannequin kopen lang nog niet alles is wat kan op de webshop van Gruppo Corso. Met een voorraad van meer dan 15.000 etalagepoppen is Gruppo Corso de grootste van Europa. Ook is het de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in onze centraal in Nederland gelegen winkel. Met of zonder afspraak? Dat maakt niet uit. Onze medewerkers zullen voor u klaar staan om u te voorzien van een passend en deskundig advies. Ook zal hier voor u een lekker bakje koffie gezet worden.

Mannequin kopen online

Wilt u dus een mannequin kopen? Of bent u er nog niet aan uit? Met vragen over bepaalde producten of diensten kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Graag zelfs! Wij helpen u dan verder met het vinden naar het juiste product.

You can select 5 products only