• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 277
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 277
Van hoog naar laag sorteren

Toonbanken

De toonbank is vaak het eerste dat opvalt wanneer klanten uw winkel binnenkomen. Dit centrale stuk is dan ook ongelofelijk belangrijk winkelmeubilair. Om er zeker van te zijn dat u de toonbank en/of toonbanken aanschaft waarmee u de juiste boodschap afgeeft aan uw publiek, kan je je toonbank kopen bij Gruppo Corso. Wij bieden u namelijk een toonbank vitrine van topkwaliteit en u krijgt daarbij een ruime keuze uit verschillende stijlen van ons. Zo kan je terecht voor een winkel toonbank, een houten toonbank, een horeca toonbank, maar ook voor een toonbank schoonheidssalon. Wij hebben in ons assortiment tientallen verschillende modellen waaruit u kan kiezen, je kan bij ons ook een goedkope toonbank kopen. We hebben ze onderverdeeld in twee verschillende categorieën:

 • Moderne toonbank
  Hier staan al onze modern ontworpen toonbanken, volgens subtiele, gebogen stijlen, of juist in hoekige stijlen. Daarnaast vindt u hier ook een toonbank tussen met glazen wanden zodat u die tegelijkertijd kunt gebruiken om artikelen onder te leggen. Denk bijvoorbeeld aan sieraden.

 • Houten toonbank
  Ook hiertussen vindt u een modern ontworpen toonbank, maar ook ontzettend veel klassiek ontworpen modellen. Een houten toonbank uit ons assortiment kan uw winkel die authentieke en knusse look geven waar u als winkelier naar zoekt.

Daar komt nog eens bij dat u in ons assortiment ook toonbanken vindt die ongelofelijk scherp geprijsd is, je kan dus een goedkope toonbank kopen. Regelmatig houden wij toonbank acties waarbij u tientallen tot wel honderden euro’s kunt besparen op een enkele toonbank! Houd hiervoor ons assortiment goed in de gaten en de SALE pagina. Wilt u de toonbank eerst bekijken voor u deze aanschaft? Bezoek ons dan in Breukelen!

De showroom van Gruppo Corso

Onze showroom is centraal gelegen in het Utrechtse plaatsje Breukelen, direct aan de A2 aan Merwedeweg 6a. Hier vindt u verschillende artikelen, zoals etalagepoppen en veel meer en kunt u ze ook gratis afhalen. Hier vindt u duizenden vierkante meters aan winkelinrichtingplezier: van beveiligingssystemen tot complete winkelinventarissen en alles wat daartussen ligt! Denk bijvoorbeeld aan vitrinekasten of een paspop. Meer weten over onze diensten en producten? Neem contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur op +31 (03)46 76 40 39. Of laat een bericht achter op gruppocorso.nl. Voor de ideale winkelinrichting gaat u naar Gruppo Corso!

You can select 5 products only