• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Piramide tafels

1 - 10 of 10
Van hoog naar laag sorteren
1 - 10 of 10
Van hoog naar laag sorteren

Piramide tafels

Piramide tafel

Bent u opzoek naar een echte toevoeging voor uw winkel? Dan is de Piramide Tafel echt iets voor u! De piramide tafel van Gruppo Corso is een echt gewild item en een heuse toevoeging aan uw winkel. We bieden in ons assortiment meer dan +8 verschillende soorten piramide tafels aan waar u uit kunt kiezen. U heeft al een piramide tafel voor maar € 237,-. Onze piramide tafels gaan lekker lang mee en is het zeker de prijs waard. U heeft keuze uit verschillende soorten maten, hierdoor kunt u zelf bepalen waar de piramide tafel in uw winkel komt te staan. Wilt u meer weten over de piramide tafel? Lees dan snel verder!

Waarom een piramide tafel van Gruppo Corso?

Het is echt een eye catcher. Er is niemand die langs onze piramide tafel loopt en er niet naar kijkt. Het is een echte toevoeging aan uw winkel en past perfect bij al onze andere glossy witte meubels. Bekijk wel even goed of deze door uw deur past, aangezien deze als geheel worden geleverd. We raden u aan om toch even lekker bij ons langs te komen in onze showroom dan kunt u gelijk zien wat u van een piramide tafel kunt verwachten. Ook helpen onze specialisten u dan graag verder met al uw vragen over de piramide tafel.

Iets anders dan een piramide tafel

We verkopen bij Gruppo Corso meer dan alleen piramide tafels. U kunt binnen ons assortiment aan tafels kiezen uit verschillende modellen. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook houten tafels en moderne tafels aan. Deze zijn beide van zeer hoge kwaliteit en uitstekende alternatieven voor de piramide tafel. Neem daar dus ook zeker een kijkje als u nog niet zeker weet wat u wilt voor in uw winkel. Bestel snel uw piramide tafel bij Gruppo Corso.

You can select 5 products only