• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Houten Toonbanken & Winkelkasten & Tafels van onze eigen fabriek uit Polen. Als fabrikant verkopen wij deze direct door en hebben grote voorraad direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)! In overleg kunnen wij deze meubelen uiteraard voor u transporteren. Wij hebben door de maandelijkse aanvoer van trailers vol van deze toonbanken, tafels en kasten zeer scherpe prijzen voor de kwaliteit die aangeboden wordt, de prijzen liggen rond de 40% lager.. en direct uit voorraad te leveren dus!
Lees meer
1 - 22 of 22
Van hoog naar laag sorteren
1 - 22 of 22
Van hoog naar laag sorteren

Landelijk

Landelijke toonbank

Gruppo Corso bidet u een landelijke toonbank met een prachtig klassiek design en van hoge kwaliteit. Een landelijke toonbank uit ons assortiment staat stijlvol in uw onderneming en u geeft uw winkel hiermee een prachtige uitstraling. Om ervoor te zorgen dat u in uw winkel de ideale landelijke toonbank krijgt, hebben wij een ruim assortiment met voldoende keuzevrijheid. Een landelijke toonbank bij ons is verkrijgbaar in verschillende designs en in allerlei soorten en maten. Zo bestelt u bij ons een landelijke toonbank:

 • In verschillende kleuren: klassiek wit of trendy zwart
 • Met (glazen) deurkastjes
 • Met glazen vitrines
 • Met lades
 • Met legplanken

Een landelijke toonbank van Gruppo Corso

Een landelijke toonbank maken wij zelf in onze fabriek in Polen. Wij verkopen deze als fabrikant direct door en u kunt een landelijke toonbank ook in ons centrale magazijn in Breukelen bekijken. Door deze directe lijn haalt u voordelig een landelijke toonbank in huis van topkwaliteit: de prijs van landelijke toonbank ligt bij ons gemiddeld 40% lager! In overleg kunnen wij de landelijke toonbank ook bij uw onderneming of bij u thuis leveren. Hierdoor hebt u voordelig en eenvoudig een prachtig centraal element voor uw winkel. Wilt u meer weten over onze toonbanken en de diensten die wij daaromheen te bieden hebben? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Contact over onze toonbanken

Voor vragen over bestellingen, tips over onderhoud en andere informatie staan wij iedere werkdag klaar om u te helpen. Bel ons hiervoor tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39 of stuur een bericht via onze site. Om uw nieuwe toonbank te bekijken en ons persoonlijk te spreken, komt u naar onze fantastische showroom aan Merwedeweg 6a in het centraal gelegen Breukelen, direct aan de A2. Naast onze complete collectie toonbanken vindt u hier ook andere artikelen voor uw bedrijfs- en winkelinrichting, zoals paspoppen. Kijk dus online of bezoek Gruppo Corso voor uw nieuwe landelijke toonbank en meer!

You can select 5 products only