• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Passende horecaverlichting voor uw hotel, restaurant of café is van het grootste belang voor het comfort van uw klanten. Het kiezen van de juiste verlichting voor uw etablissement is iets waar Gruppo Corso u bij kan assisteren. Samen met u maken we een lichtplan om die op maat gemaakt is voor de ruimte waar de horeca verlichting in geplaatst zal worden. Het kiezen van de juiste warmtekleur, lumen en positionering van de lampen is iets waar u zich geen zorgen over hoeft te maken.
Lees meer
1 - 24 of 144
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 144
Van hoog naar laag sorteren

Horecaverlichting

Op zoek naar verlichting voor uw horecabedrijf? Spots, rails en LED verlichting alles op één plek, bekijk hier ons assortiment! Wij van Gruppo Corso bieden passende horeca verlichting voor uw hotel, restaurant of café. De verlichting in uw ruimte(s) is natuurlijk erg belangrijk en wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Zo kunnen wij u helpen met opstellen van een lichtplan waarin de juiste warmtekleur, lumen en positionering wordt gekozen die voor uw ruimte(s) van belang is.

Onze producten voor de horeca verlichting

Wij beschikken over een groot assortiment aan horeca verlichting. Zo bieden wij verschillende spots, rails  en andere LED verlichting van goede merken! Wij beschikken over merken als:

Wij verkopen aan zowel particulier als bedrijven. Het is voor u als bedrijf mogelijk om grote hoeveelheden bij ons te bestellen. Wij doen er ook alles aan om continu een scherpe prijs te bieden en u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze Services

Wanneer u graag hulp wilt bij het maken van een lichtplan voor uw horeca verlichting kunt u contact met ons opnemen. U kunt via de chat functie op de website een bericht achterlaten en wij sturen u dan een antwoord op het ingevulde mailadres. Ook kunt u direct een mail naar ons sturen, dit kan naar: info@gruppocorso.nl. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag (10.00 – 17.00) op dit nummer: +31 (0)346 76 40 39. Wat ook een mogelijkheid is, is dat u onze showroom bezoekt en dan met een van onze medewerkers in gesprek gaat over het lichtplan. U kunt ons bezoeken aan de Merwedeweg 6a, 3621 LR te Breukelen. De showroom bevindt zich aan de a2 tussen Utrecht en Amsterdam en u kunt binnenlopen zonder afspraak. Voor eventuele andere vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij er alles aan doen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Koop uw horeca verlichting bij Gruppo Corso!

You can select 5 products only