• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Zonder hoofd

1 - 24 of 30
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 30
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Zonder hoofd

Kinderpaspop zonder hoofd

Bent u op zoek naar een paspop om uw kinderkleding tentoon te stellen? Dan is een kinderpaspop zonder hoofd van Gruppo Corso ideaal voor u. Met een kinderpaspop zonder hoofd zorgt u er voor dat alle focus van de klanten richting de kleding gaat! Een paspop is een ideaal instrument om belangrijke kleding aan de klanten te laten zien. Een etalagepop valt gelijk op, en is dus een ideale mogelijkheid om kledingstukken meer onder de aandacht van de klanten te krijgen. Wilt u een nieuwe kinderpaspop zonder hoofd bestellen? Bekijk dan snel alle mogelijkheden op gruppocorso.nl.

Verschillende modellen kinderpaspoppen zonder hoofd

Bij Gruppo Corso kunt u terecht voor verschillende modellen kinderpaspoppen zonder hoofd. Er zijn 2 lijnen die aangeboden worden, namelijk: French Collection en de Gruppo Corso High Line. Kinderen groeien heel snel. Daarom zijn er voor verschillende leeftijdscategorieën kinderpaspoppen zonder hoofd. Zo zijn er babyfiguren en kinderfiguren van 1 t/m 12 jaar te vinden op onze website. Zo zit er altijd wel een kinderpaspop bij dat perfect bij uw wensen past. Bent u geïnteresseerd in een etalagepop? Bekijk dan snel het aanbod online.

Er zijn meer dan 10.000 etalagepoppen van het merk Gruppo Corso direct leverbaar. Deze kinderpaspoppen zonder hoofd zijn altijd zeer scherp geprijsd, en zijn direct leverbaar. Wanneer u de kinderpaspoppen zonder hoofd liever eerst persoonlijk gezien wilt hebben, bent u altijd welkom in onze 10.000m2 grote showroom. Heeft u nog vragen over een van onze kinderpaspoppen zonder hoofd? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar en helpen u graag met al uw vragen.

Alles voor de perfecte winkelinrichting

Alle benodigdheden voor uw winkelinrichting vind u bij Gruppo Corso. Naast etalagepoppen vind u hier ook verschillende soorten winkelverlichting, zoals bijvoorbeeld railverlichting, vitrinekasten, toonbanken en nog veel meer producten van A-kwaliteit. Daarnaast kunt u ook bij Gruppo Corso terecht voor tweedehandsartikelen.

You can select 5 products only