• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Dit zijn foto's en prijzen van een gedeelte van onze collectie heren torso's met en zonder armen nieuw in doos. Gruppo Corso heeft altijd 20.000 torso's op voorraad. Allemaal per stuk te koop vanuit onze showroom van 10.000m2. Alle torso's zijn met een bestelknop online te bestellen. Echter is ons advies om langs te komen dan ziet u de complete collectie. Deze torso's zijn van a merken en niet van de 'goedkoopste leverancier'. Zo weet u zeker dat de pasvorm en het materiaal hoogwaardig is. U kunt bij Gruppo Corso binnenlopen zonder afspraak.
Lees meer
1 - 24 of 54
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 54
Van hoog naar laag sorteren

Heren

Heren torso

De meest prachtig gevormde heren torso vindt u bij Gruppo Corso. Op onze site vindt u een prachtige selectie van onze collectie aan torso’s. Hier vindt u tientallen verschillende modellen waar uw favoriete heren torso tussen zit. En iedere heren torso is eenvoudig bij ons online te bestellen. Met een heren torso uit ons online assortiment bieden wij u een uitstekende manier om uw kleding extra goed tot uiting te brengen in de winkel. Etaleer uw winkelvoorruit met bovenkleding op een elegant gevormde heren torso voor mannenkleding van Gruppo Corso. Alleen al in ons online assortiment krijgt u voldoende keuzevrijheid van ons. U bestelt hier online een heren torso:

 • Met of zonder armen
 • Met of zonder hoofd
 • Losstaand of op poot
 • Vaststaand of met beweegbare onderdelen
 • In verschillende kleuren (zoals wit, goud, zwart, zilver, huidskleur)

Wat we nog meer voor u hebben

Maar wat u in ons assortiment ziet is slechts een selectie van onze collectie. Naast een heren torso uit ons online assortiment, vindt u veel meer verschillende soorten in onze showroom zoals een dames torso of een kindertorso. Hier vindt u een voorraad van maar liefst 20.000 torso’s. Iedere torso voor mannen is bij ons per stuk te koop en op sommige modellen is het ook mogelijk om staffelkorting te krijgen. Een heren torso uit ons assortiment is al ongelofelijk scherp geprijsd. Door de korting kunt u nog extra korting bedingen op een toch al laag geprijsde heren torso. Bovendien selecteren wij voor u de beste merken waarvan u een heren torso bestelt.

Contact en de showroom

Vragen over een heren torso? Of meer weten over andere diensten van Gruppo Corso? Wij helpen u graag op weg. Bel ons op 0346 76 40 39 of stuur een mail via de site. Het beste bereikt u ons tijdens de openingstijden van onze showroom: maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Onze showroom en opslagruimte van 10.000 m2 staat vol met de beste artikelen voor bedrijfs- en winkelinrichtingen. Bezoek ons aan Merwedeweg 6 in Breukelen, direct aan de A2. Voor een heren torso en alles wat u nodig hebt voor uw winkel gaat u naar Gruppo Corso.

You can select 5 products only