• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

1000 nieuwe etalgepoppen en 6000 nieuwe torso's van A-merken. Dames, heren en kinderen. We zijn ze nu aan het uitpakken... De poppen en torso's zijn nieuw en kosten normaal aantoonbaar 2x tot 4x zo duur!!! Bestel online, OP=OP, zolang de modellen nog op de site staan zijn ze nog beschikbaar. Kom dus snel langs dan heeft u de 1e keuze of bestel direct online met gratis vervoer voor deze stunt sale van deze pagina!

Lees meer
1 - 24 of 32
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 32
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Just arrived

Heren paspop

Wanneer u een eigen kledingwinkel heeft, is het natuurlijk belangrijk om heren paspoppen in de winkel te hebben staan. Bij Gruppo Corso vindt u een enorm assortiment met nieuwe heren paspoppen en nieuwe torso’s. Deze nieuwe heren paspoppen zijn van A-merken, en zijn zeer scherp geprijsd! Dus bent u op zoek naar een nieuwe heren etalagepop of naar een nieuwe torso? Neem dan snel een kijkje op onze website, of kom langs in onze showroom!

Heren Paspop kopen bij Gruppo Corso

Een etalagepop geeft uw klanten een goede indruk van hoe de kleding eruit ziet wanneer u het aan heeft. De heren paspoppen van Gruppo Corso zijn de ideale paspoppen om uw kleding tentoon te stellen. De heren paspoppen zijn van hoge kwaliteit, zodat ze heel erg lang mee gaan. De paspoppen hebben allemaal hun eigen voetplaat. Hierdoor kunnen ze niet omvallen.

Naast volledige heren paspoppen zijn er ook veel verschillende torso’s en bustes te vinden. Ook de bustes en torso’s zijn net nieuw binnen en hebben dezelfde hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. Met een torso of een buste kunt bepaalde kledingstukken laten zien, zonder een complete paspop nodig te hebben. Zo kunt u met een buste alleen een shirt laten zien. Het voordeel van bustes en torso’s is dat ze heel weinig ruimte in beslag nemen, waardoor u ze op veel plekken in uw winkel kwijt kunt. Het eventuele nadeel hierbij is dat u niet een complete outfit kunt laten zien met een buste of torso. Bedenk dus vooraf goed of u een paspop of een buste nodig heeft!

Service Bij Gruppo Corso

Bent u geïnteresseerd in een heren paspop, of heeft u vragen over een etalagepop of een ander artikel voor uw winkelinrichting? Neem dan snel contact met ons op, of kom langs in onze 10.000m2 grote showroom! Onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen.

You can select 5 products only