• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 202
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 202
Van hoog naar laag sorteren

Railverlichting

Railverlichting

Topkwaliteit railverlichting vindt u op deze pagina. Een goede railverlichting is van essentieel belang voor uw winkelverlichting in verband met veiligheid en uiteraard een goede verlichting van uw producten. Dankzij het railsysteem en de LED spots worden uw producten stijlvol uitgelicht in uw winkel. Met LED railverlichting zet u op de meest efficiënte manier een etalage in de spotlights en kunt u hiermee flexibel omgaan. De beste railverlichting daarvoor bestelt u bij Gruppo Corso, uw online en offline specialist in winkelinrichting. De railverlichting in ons assortiment komt allemaal van het merk Global, een gerenommeerd kwaliteitsmerk. De spots zelf komen van Philips Europe, de degelijkste kwaliteitstak van de van oorsprong Eindhovense gloeilampenfabrikant. In ons assortiment aan railverlichting vindt u bovendien fantastische aanbiedingen waarmee u soms wel duizenden euro’s bespaart bij het kopen van een spanningsrail alleen al.

De aanbiedingen van Gruppo Corso

Acties en aanbiedingen wisselen bij ons, maar kortingen van tweeduizend euro op een enkele railverlichting komen regelmatig voor bij Gruppo Corso. Daar komt nog eens bij dat wij een ruim assortiment hebben waar u uit kan kiezen. Enkele producten waarop u bij ons flinke bedragen kunt besparen zijn:

 • Railverlichting 6 meter rails + 6 spots
 • Railverlichting 10 meter rails + 10 spots
 • Railverlichting 40 meter rails + 40 spots
 • Railverlichting 100 meter rails + 100 spots

Hiermee verlicht u de winkel optimaal, zodat uw toonbank altijd mooi verlicht is! Bovendien ontvangt u van ons uitstekende garanties op de producten uit ons assortiment. Meer informatie hierover? Vraag het ons en we helpen u graag op weg. Ons diverse aanbod winkelverlichting is geschikt voor zowel retail en horeca. Dankzij de LED railverlichting met spots van hoge kwaliteit!

Vragen over verlichting

Heeft u vragen over het bestellen of kopen van railverlichting? Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Bel ons tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39 en u krijgt van ons een vakkundig antwoord over al uw vragen over de verlichting uit ons assortiment. Ook bent u altijd van harte welkom in onze showroom van 10.000 m2, vol met fantastische artikelen voor uw winkel, zoals bijvoorbeeld een paspop. Wij zijn eenvoudig bereikbaar en liggen centraal in Nederland. Bezoek ons aan Merwedeweg 6a in Breukelen, direct naast de A2. Alles wat u nodig hebt voor uw winkel vindt u bij ons. Voor degelijke kwaliteit, goede service en belachelijk scherpe prijzen bestelt u al uw railverlichting bij Gruppo Corso, uw specialist in winkelinrichting. Kijk ook even bij onze andere winkelverlichting.

Hoe werkt de Energie-investeringsaftrek?

Mail de factuur + deze link naar uw boekhouder.

You can select 5 products only