Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Hoe werkt de Energie-investeringsaftrek?

Mail de factuur + deze link naar uw boekhouder.

Hoe komt het dat de garantie zo lang is?
Met de spots werken we alleen met Philips Europe dus dat is nog zwaardere kwaliteit als Philips Azie productie van de armaturen is in Nederland / de rails en koppelstukken zijn van het allerduurste merk 'Global' dit doen we om storingen te voorkomen.garantie 3 jaar. Levensverwachting uiteraard veel langer.

Hoe komt het dat jullie zo goedkoop zijn?
Wij krijgen 500 lampen per week binnen die moeten we ook weer snel verkopen anders krijgen we meer binnen als dat we kunnen financieren.

Hoeveel voorraad hebben jullie?
Wij hebben altijd 3000 spots op voorraad.

Hoeveel lampen heb ik nodig?
Bij een muur van 10 meter is 8 meter rails en 8 spots voldoende. Afstand tot de muur: 110 cm, niet verder weg anders kijken de klanten in de lampen en die zijn fel.
Als u een winkel heeft van 100m2 dus 6 meter breed en 16 meter diep:
10 meter links
10 meter rechts
4 meter voor
4 meter achter
dus 28 meter rails en 28 spots
*offerte in gas.........2800 euro all in
*offerte in led..........3500 euro all in

Wat zal ik nemen gas of led?
Gaslampen zijn in aanschaf goedkoper. De binnenlamp gaat 7000 uur mee, die kunt u erna kopen voor 15 euro per lamp. Led lampen zijn zuiniger * 25 euro per spot per jaar winkeltijden en gaan nog langer mee. Led lampen hebben geen binnenlamp maar een chip levensverwachting 50.000 uur!

Wat zou ik moeten doen voor het beste resultaat?
Alle oude lampen wegdoen, rails langs de muren en de etalage. Langs de muren spots naar de muur en in het midden spots naar beneden
Nadeel: kost geld / investering
Voordeel:
*In de etalage is duidelijk zichtbaar dat u open bent.
*Producten worden goed getoond.
*Klanten lopen in een sfeervolle winkel met prettig licht.
*Met deze nieuwe lampen heeft u geen risico op kortsluiting.
*Stroomkosten laag
*Het is dus te vergelijken met het kopen van een nieuwe mooie zuinige auto. Kost geld maar is wel mooi en luxe.

Kunnen jullie ze ook ophangen?
Ja,wij kunnen dat tegen kostprijs via onze electricien. Dat kost 40 euro per uur. De electricien,stuurt dan de factuur naar u. We weten niet hoe lang het duurt ivm reistijd, prijs is dus op nacalculatie. Vraag gerust voor een richtprijs. Onze electricien is heel goed en heet www.vaneijkelektra.nl. Onze electricien heeft ook alle lampen in onze showroom van 10.000m2 opgehangen.

Kan ik ze zien?
Ja hoor, u bent van harte welkom in onze showroom van 10.000m2. U kunt binnenlopen zonder afspraak en iedereen is welkom!

Lees meer
1 - 24 of 58
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 58
Van hoog naar laag sorteren

Railverlichting

Railverlichting

Topkwaliteit railverlichting vindt u op deze pagina. Een goede railverlichting is van essentieel belang voor uw winkelverlichting in verband met veiligheid en uiteraard een goede verlichting van uw producten. Dankzij het railsysteem en de LED spots worden uw producten stijlvol uitgelicht in uw winkel. Met LED railverlichting zet u op de meest efficiënte manier een etalage in de spotlights en kunt u hiermee flexibel omgaan. De beste railverlichting daarvoor bestelt u bij Gruppo Corso, uw online en offline specialist in winkelinrichting. De railverlichting in ons assortiment komt allemaal van het merk Global, een gerenommeerd kwaliteitsmerk. De spots zelf komen van Philips Europe, de degelijkste kwaliteitstak van de van oorsprong Eindhovense gloeilampenfabrikant. In ons assortiment aan railverlichting vindt u bovendien fantastische aanbiedingen waarmee u soms wel duizenden euro’s bespaart bij het kopen van een spanningsrail alleen al.

De aanbiedingen van Gruppo Corso

Acties en aanbiedingen wisselen bij ons, maar kortingen van tweeduizend euro op een enkele railverlichting komen regelmatig voor bij Gruppo Corso. Daar komt nog eens bij dat wij een ruim assortiment hebben waar u uit kan kiezen. Enkele producten waarop u bij ons flinke bedragen kunt besparen zijn:

  • Railverlichting 6 meter rails + 6 spots
  • Railverlichting 10 meter rails + 10 spots
  • Railverlichting 40 meter rails + 40 spots
  • Railverlichting 100 meter rails + 100 spots

Hiermee verlicht u de winkel optimaal, zodat uw toonbank altijd mooi verlicht is! Bovendien ontvangt u van ons uitstekende garanties op de producten uit ons assortiment. Meer informatie hierover? Vraag het ons en we helpen u graag op weg. Ons diverse aanbod winkelverlichting is geschikt voor zowel retail en horeca. Dankzij de LED railverlichting met spots van hoge kwaliteit!

Vragen over verlichting

Heeft u vragen over het bestellen of kopen van railverlichting? Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Bel ons tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39 en u krijgt van ons een vakkundig antwoord over al uw vragen over de verlichting uit ons assortiment. Ook bent u altijd van harte welkom in onze showroom van 10.000 m2, vol met fantastische artikelen voor uw winkel, zoals bijvoorbeeld een paspop. Wij zijn eenvoudig bereikbaar en liggen centraal in Nederland. Bezoek ons aan Merwedeweg 6a in Breukelen, direct naast de A2. Alles wat u nodig hebt voor uw winkel vindt u bij ons. Voor degelijke kwaliteit, goede service en belachelijk scherpe prijzen bestelt u al uw railverlichting bij Gruppo Corso, uw specialist in winkelinrichting. Kijk ook even bij onze andere winkelverlichting.

You can select 5 products only