• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Hoe komt het dat de garantie zo lang is?
Met de spots werken we alleen met Philips Europe dus dat is nog zwaardere kwaliteit als Philips Azie productie van de armaturen is in Nederland / de rails en koppelstukken zijn van het allerduurste merk 'Global' dit doen we om storingen te voorkomen.garantie 3 jaar. Levensverwachting uiteraard veel langer.

Hoe komt het dat jullie zo goedkoop zijn?
Wij krijgen 500 lampen per week binnen die moeten we ook weer snel verkopen anders krijgen we meer binnen als dat we kunnen financieren.

Hoeveel voorraad hebben jullie?
Wij hebben altijd 3000 spots op voorraad.

Hoeveel lampen heb ik nodig?
Bij een muur van 10 meter is 8 meter rails en 8 spots voldoende. Afstand tot de muur: 110 cm, niet verder weg anders kijken de klanten in de lampen en die zijn fel.
Als u een winkel heeft van 100m2 dus 6 meter breed en 16 meter diep:
10 meter links
10 meter rechts
4 meter voor
4 meter achter
dus 28 meter rails en 28 spots
*offerte in gas.........2800 euro all in
*offerte in led..........3500 euro all in

Wat zal ik nemen gas of led?
Gaslampen zijn in aanschaf goedkoper. De binnenlamp gaat 7000 uur mee, die kunt u erna kopen voor 15 euro per lamp. Led lampen zijn zuiniger * 25 euro per spot per jaar winkeltijden en gaan nog langer mee. Led lampen hebben geen binnenlamp maar een chip levensverwachting 50.000 uur!

Wat zou ik moeten doen voor het beste resultaat?
Alle oude lampen wegdoen, rails langs de muren en de etalage. Langs de muren spots naar de muur en in het midden spots naar beneden
Nadeel: kost geld / investering
Voordeel:
*In de etalage is duidelijk zichtbaar dat u open bent.
*Producten worden goed getoond.
*Klanten lopen in een sfeervolle winkel met prettig licht.
*Met deze nieuwe lampen heeft u geen risico op kortsluiting.
*Stroomkosten laag
*Het is dus te vergelijken met het kopen van een nieuwe mooie zuinige auto. Kost geld maar is wel mooi en luxe.

Kunnen jullie ze ook ophangen?
Ja,wij kunnen dat tegen kostprijs via onze electricien. Dat kost 40 euro per uur. De electricien,stuurt dan de factuur naar u. We weten niet hoe lang het duurt ivm reistijd, prijs is dus op nacalculatie. Vraag gerust voor een richtprijs. Onze electricien is heel goed en heet www.vaneijkelektra.nl. Onze electricien heeft ook alle lampen in onze showroom van 10.000m2 opgehangen.

Kan ik ze zien?
Ja hoor, u bent van harte welkom in onze showroom van 10.000m2. U kunt binnenlopen zonder afspraak en iedereen is welkom!

Lees meer
1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren
1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren

Spots

Spots

Producten belicht u ideaal met de LED spots van Gruppo Corso. In onze online collectie vindt u een fantastische keuze uit LED spots die u perfect kunt gebruiken in uw winkel. Dankzij deze spots zullen uw klanten de producten nog aantrekkelijker vinden. Wij hebben dan ook uitstekende LED spots hiervoor, dit komt mede doordat veel van onze LED spots dimbaar zijn. Wij werken namelijk met Philips Europe, die hoge kwaliteit levert in dit soort verlichting. Deze winkel LED spots bieden wij alleen spotgoedkoop aan online op GruppoCorso.nl. Daar komt nog eens bij dat u bij het bestellen en afhalen van deze spots bij ons nog veel meer fantastische voordelen krijgt. We zetten ze even op een rijtje:

 • Extra accessoires
  Bij de LED spots leveren wij gratis de rails en koppelstukken, afkomstig van het kwaliteitsmerk Global. Hiermee installeert u de LED spots snel en eenvoudig op de plekken waar u ze wilt hebben.
 • Snelle offerte
  Wij geven de rails gratis weg zodat we geen lichtplan hoeven te maken. Hierdoor stellen we snel een offerte op.
 • Keuze
  Wij bieden u een ruim assortiment waarbij u kiest uit led-lampen of gaslampen. Voor beiden gelden voordelen. Zo bent u met gaslampen doorgaans voordeliger uit met aanschaf, maar met LED spots bespaart u enorm op de energierekening. Daarnaast zijn veel van onze LED spots dimbaar en dus perfect voor het uitlichten van uw producten in de winkel.

De hoogste kwaliteit LED spots voor in de winkel te koop vindt u bij GruppoCorso.nl. Veel van de LED spots die wij verkopen zijn dimbaar en LED, hiermee bespaart u dus enorm op uw energierekening! Meer informatie over de LED spots van Gruppo Corso vindt u door te klikken op het betreffende artikel of door contact op te nemen met ons. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen over een kledingrek, vitrinekast of paskamer.

Contact met Gruppo Corso

Iedere werkdag staan wij voor u klaar voor al uw vragen over de winkelverlichting uit ons assortiment. Bel ons hiervoor tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39. Ook kunt u onze fantastische showroom bezoeken aan Merwedeweg 6a in Breukelen, direct aan de A2. Hier vind u een groot aanbod paspoppen, toonbanken en meer. Uiteraard is het ook mogelijk om ons een mailtje te sturen via de site; wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Hoe dan ook, de beste spots bestellen met de beste service kunt u bij Gruppo Corso.

You can select 5 products only