• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Hoe komt het dat de garantie zo lang is?
Met de spots werken we alleen met Philips Europe dus dat is nog zwaardere kwaliteit als Philips Azie productie van de armaturen is in Nederland / de rails en koppelstukken zijn van het allerduurste merk 'Global' dit doen we om storingen te voorkomen.garantie 3 jaar. Levensverwachting uiteraard veel langer.

Hoe komt het dat jullie zo goedkoop zijn?
Wij krijgen 500 lampen per week binnen die moeten we ook weer snel verkopen anders krijgen we meer binnen als dat we kunnen financieren.

Hoeveel voorraad hebben jullie?
Wij hebben altijd 3000 spots op voorraad.

Hoeveel lampen heb ik nodig?
Bij een muur van 10 meter is 8 meter rails en 8 spots voldoende. Afstand tot de muur: 110 cm, niet verder weg anders kijken de klanten in de lampen en die zijn fel.
Als u een winkel heeft van 100m2 dus 6 meter breed en 16 meter diep:
10 meter links
10 meter rechts
4 meter voor
4 meter achter
dus 28 meter rails en 28 spots
*offerte in gas.........2800 euro all in
*offerte in led..........3500 euro all in

Wat zal ik nemen gas of led?
Gaslampen zijn in aanschaf goedkoper. De binnenlamp gaat 7000 uur mee, die kunt u erna kopen voor 15 euro per lamp. Led lampen zijn zuiniger * 25 euro per spot per jaar winkeltijden en gaan nog langer mee. Led lampen hebben geen binnenlamp maar een chip levensverwachting 50.000 uur!

Wat zou ik moeten doen voor het beste resultaat?
Alle oude lampen wegdoen, rails langs de muren en de etalage. Langs de muren spots naar de muur en in het midden spots naar beneden
Nadeel: kost geld / investering
Voordeel:
*In de etalage is duidelijk zichtbaar dat u open bent.
*Producten worden goed getoond.
*Klanten lopen in een sfeervolle winkel met prettig licht.
*Met deze nieuwe lampen heeft u geen risico op kortsluiting.
*Stroomkosten laag
*Het is dus te vergelijken met het kopen van een nieuwe mooie zuinige auto. Kost geld maar is wel mooi en luxe.

Kunnen jullie ze ook ophangen?
Ja,wij kunnen dat tegen kostprijs via onze electricien. Dat kost 40 euro per uur. De electricien,stuurt dan de factuur naar u. We weten niet hoe lang het duurt ivm reistijd, prijs is dus op nacalculatie. Vraag gerust voor een richtprijs. Onze electricien is heel goed en heet www.vaneijkelektra.nl. Onze electricien heeft ook alle lampen in onze showroom van 10.000m2 opgehangen.

Kan ik ze zien?
Ja hoor, u bent van harte welkom in onze showroom van 10.000m2. U kunt binnenlopen zonder afspraak en iedereen is welkom!

Lees meer
1 - 9 of 9
Van hoog naar laag sorteren
1 - 9 of 9
Van hoog naar laag sorteren

LED Inbouwspots

Inbouwspots

Zet uw artikelen in het zonnetje met de inbouwspots van Gruppo Corso. Wij hebben voor u fantastische inbouwspots in het assortiment, te bestellen en af te halen voor een ongelofelijk scherpe prijs. Door deze inbouwspots laat u de artikelen die u wilt verkopen in het best mogelijke licht zien. Inbouwspots zijn dan ook een absolute toevoeging voor uw winkelinrichting. Met de inbouwspots kunt u bepaalde pronkstukken er extra goed uit laten komen, of u zet etalagepoppen in de spotlights. Hoe dan ook, wij hebben voor u verschillende inbouwspots klaarliggen waarmee u als winkelier aan de slag kunt. Daarbij kiest u uit de volgende artikelen:

 • Inbouw led spot nova 10W
 • Philips inbouwspots Garda 2 zwart
 • Philips inbouwspot Garda 1 zwart
 • Philips inbouwspots Garda 3 grijs
 • Inbouw led spot nova 26W
 • Inbouw led spot nova 34W

De voordelen van inbouwspots bij Gruppo Corso

Het bestellen van inbouwspots bij ons heeft fantastische voordelen. Ten eerste leveren wij ongelofelijk hoge kwaliteit waardoor onze garanties zo lang duren. Bovendien zijn deze ook nog eens scherp geprijsd en krijgt u hierbij de koppelstukken en rails gratis. Daar komt nog eens bij dat wij snel uw offerte opstellen. Voor een uitgebreidere uitleg over deze vraagstukken kijkt u bij de F.A.Q. over de inbouwspots. Hebt u nog andere vragen aan ons adres? Wij helpen u graag op weg.

Persoonlijk contact met Gruppo Corso

Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39. Ook bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Breukelen waar wij u persoonlijk helpen met uw wensen en behoeften voor uw winkelverlichting. Naast inbouwspots vindt u hier alles wat u voor uw winkel nodig hebt, zoals toonbanken en vitrinekasten. U vindt ons aan Merwedeweg 6a in Breukelen, centraal gelegen in Nederland aan de A2! Online en offline is Gruppo Corso uw ideale partner voor alle spullen die u nodig hebt om al uw artikelen optimaal aan te bieden.

You can select 5 products only