• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Winkelinventaris

1 - 24 of 35
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 35
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Winkelinventaris

Winkelinventaris

Ben jij bezig met het inrichten van jouw winkel en op zoek naar een winkelinventaris die bij jouw winkel past? Bij Gruppo Corso vind je een uitgebreide collectie aan winkelinventaris, ook in de sale! Wat voor soort winkel je ook hebt, bij ons vind je voor iedere winkel een geschikte inrichting. Dankzij de juiste kledingrekken, glazen vitrinekasten of etalagepoppen, kun je je producten op een aantrekkelijke manier tentoonstellen. Hierdoor zien je klanten de producten eerder naar voren komen, krijgen ze een goed beeld van het product en zal de klant misschien zelfs wel overgaan tot een aankoop van het product! 

SALE shoppen bij Gruppo Corso

Bij Gruppo Corso vind je ook altijd een aantrekkelijke sale! Mede dankzij onze grote voorraad aan producten, hebben we te maken met een ruime doorloop van deze producten. De producten kunnen wij dan voor een voordelige prijs aanbieden, uiteraard van dezelfde kwaliteit en garantie. Bij ons in de sale-categorie vind je verschillende toonbanken, vitrinekasten en overige winkelinventarisatie. Uiteraard van dezelfde kwaliteit die je van ons gewend bent. Door je winkelinventaris in de uitverkoop te kopen, bespaar je vaak tot wel tientallen, honderden of soms duizenden euro’s. Dit zorgt voor een voordelige start voor uw winkel!

Tweedehands winkelinventaris

Uiteraard bieden wij altijd scherpe prijzen voor onze winkelinventaris en overige producten. Maar wil je graag nog meer besparen op je winkelinventaris? Bekijk dan eens ons assortiment in tweedehands winkelinventaris voor nog betere deals. Ook dat bieden wij namelijk aan. Binnen ons tweedehands winkelinventaris assortiment vind je naast gebruikte winkelinventaris ook tweedehands paspoppen, torso's maar ook overige poppenonderdelen. Ook de gebruikte winkelinventaris en overige tweedehands artikelen shop je bij ons online of kom een kijkje nemen in onze showroom ik Breukelen. Wij ontvangen je graag van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 met een kop koffie.

You can select 5 products only