• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 75
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 75
Van hoog naar laag sorteren

Losse rails

Losse lichtrails

Losse lichtrails nodig voor in je kantoor of winkel? Gruppo Corso heeft vele rails voor lampen. De lichtrails zijn al verkrijgbaar vanaf €25. De rails voor lampen hebben we in twee verschillende kleuren: wit en zwart. Bij de lichtrails worden onderdelen en accessoires meegeleverd. Het enige wat je nog los moet kopen zijn de lampjes. Je kunt de losse lichtrails kopen vanaf een lengte van 1 meter tot een lengte van 500 meter. Ook voor grote kantoren en winkels kun je dus bij ons terecht!

3-fase lichtrails

We hebben onder andere 3-fase lichtrails. Het verschil tussen 1-fase lichtrails en 3-fase lichtrails is dat de 3-fase lichtrails robuuster is en je kunt de lampen op drie standen instellen en aan een bepaalde groep koppelen. Hierdoor kun je de lampen op de 3-fase lichtrails los van elkaar bedienen. Dit is natuurlijk erg handig als je niet constante hetzelfde licht wilt hebben.

Welke railverlichting aan de lichtrails?

Je kunt verschillende soorten lampen aan de lichtrails hangen. Welke je het beste kunt kiezen is vooral afhankelijk van welk model je mooi vindt en in wat voor ruimte je de lichtrails wilt hangen. Bij Gruppo Corso hebben we veel verschillende rails lampen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor LED railverlichting Salina, wat een decoratieve hanglamp is die je aan de lichtrails kunt hangen. Je kunt ook kiezen voor LED railverlichting GINA. Model GINA is een lamp met een moderne look. Voor welke soort rails lampen ga jij?

Lichtrails en andere verlichting

Naast lichtrails kun je ook andere soort horecaverlichting en winkelverlichting verkrijgen bij Gruppo Corso. Ook hebben we speciale verlichting voor bepaalde branches, zoals slagerij verlichting, bakkerij verlichting en kledingwinkel verlichting. Welke winkel je ook hebt, je kunt bij ons terecht voor je verlichting!You can select 5 products only