• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 20 of 20
Van hoog naar laag sorteren
1 - 20 of 20
Van hoog naar laag sorteren

AR 111 Horeca Railverlichting

Restaurant verlichting

Opzoek naar de beste restaurant verlichting? Wij bij Gruppo Corso hebben online +18 verschillende restaurant verlichting beschikbaar! Zo kunt u bij ons al spotjes vinden vanaf € 39,95. Wanneer u graag uw restaurant wilt verlichten met het mooiste licht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u graag in alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw ruimte. Verlichting kan dan zeker niet ontbreken. Vandaar dat wij een enorm assortiment restaurant verlichting aanbieden.

Railverlichting

Wij bieden voor restaurant verlichting vooral railverlichting aan. Dit zijn lange rails met verschillende spotjes erop. Wij hebben deze online staan in veel verschillende lengtes. Hierdoor is er voor elke restauranteigenaar de juiste maat verlichting te koop. Een aantal van de lengtes die wij aanbieden zijn:

 • 6 meter
 • 40 meter
 • 100 meter
 • 1000 meter

Naast deze lengtes is er nog veel meer keus beschikbaar. Zorg er dus voor dat u zeker weet dat u de juiste maat besteld. Er is namelijk genoeg keus! Verlichting is een essentieel onderdeel voor restaurants want het kan heel de sfeer bepalen. Wees dus niet bang om contact met ons op te nemen bij twijfel!

Meer dan restaurant verlichting

Wij bij Gruppo Corso willen u naast restaurant verlichting voorzien in alles wat u nodig heeft voor het inrichten van uw restaurant, café, winkel, etc. Daarom bieden wij naast restaurant verlichting bijvoorbeeld ook paspoppen, toonbakken, maar zelfs hele winkelinrichtingen aan. Neem dus snel een kijkje en laat u inspireren!

Heeft u nog vragen over een bepaald onderwerp? Neem dan vooral contact op, ons personeel helpt u graag verder met alle vragen. Wij zijn gespecialiseerd in alles voor uw inrichting dus willen we hier ook graag mee helpen. Op doordeweekse dagen zijn wij telefonisch beschikbaar van 10:00 – 17:00. U kunt dus alles online bestellen, maar u kunt ook zeker eens langskomen in onze winkel! Dan kunt u de artikelen in het echt bewonderen.

You can select 5 products only