• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 13 of 13
Van hoog naar laag sorteren
1 - 13 of 13
Van hoog naar laag sorteren

Arrow Horeca Verlichting

Arrow horeca verlichting

Arrow horeca verlichting gemakkelijk online bestellen? Dan bent u aan het juiste adres bij Gruppo Corso! Wij hebben een assortiment van +10 verschillende soorten afmetingen rails beschikbaar in onze webshop. Deze minimalistische koker lamp van de Arrow horeca verlichting, zorgt voor een chique uitstraling. Wat maakt zo’n compact design mogelijk vraagt u zich af? Dat komt door een geïntegreerde driver in de railadapter! De lampjes zijn voorzien van topkwaliteit onderdelen en hebben een lange levensduur. Door al deze extra’s zorgt dit ervoor dat het perfect is om te gebruiken in horeca gelegenheden.

Over Arrow horeca verlichting

Wij hebben verschillende afmetingen rails beschikbaar. Hierdoor is de Arrow horeca verlichting te gebruiken in elke soort horecagelegenheid. De afmetingen van de rails die wij beschikbaar hebben zijn er veel, enkele hiervan zijn:

  6 meter
 • 20 meter
 • 100 meter
 • 500 meter

Maar tussen deze maten in hebben wij nog meerdere afmetingen beschikbaar. Deze LED railverlichting zorgt voor een gezellige sfeer in een donkere ruimte. De lichtkleur die deze Arrow horeca verlichting uitstraalt, is de kleur flame.

Arrow horeca verlichting specificaties

De kokervormige lampen zitten vast aan een rails. Maar u kunt deze lampen ook los kopen. Kiest u voor een rails dan zullen ze hieraan zijn bevestigd. Wanneer wij uw keuze Arrow horeca verlichting op voorraad hebben, zit er gemiddeld maar 1-3 werkdagen levertijd op! Naar Arrow horeca verlichting hebben wij nog meer soorten horeca verlichting:

 • Craft horeca verlichting
 • Allalumi horeca verlichting
 • CAN horeca verlichting

  Contact

  Wij bij Gruppo Corso helpen u graag in het maken van de juiste keuze verlichting voor uw horecagelegenheid. U kunt dus gemakkelijk telefonisch, of via mail, contact met ons opnemen. Naast onze webshop hebben wij ook een showroom van 10.000 m2 waar ons gespecialiseerde personeel u graag verder helpt. Wij hebben deze lampjes in een opstelling klaarstaan in de showroom, zodat u de Arrow horeca verlichting eerst in het echt kunt bewonderen.

You can select 5 products only