• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren
1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren

Colosseum Retro Horeca Railverlichting

Retro horeca verlichting kopen

Gaat u verbouwen of heeft u net een nieuwe horeca zaak geopend? Dan kan retro horeca verlichting iets voor u zijn! Al vanaf €75,00 heeft u erg leuke lampjes om uw ruimte te verlichten. Retro horeca verlichting verkopen wij onder het model Colosseum retro. Dit model lamp heeft een bolvormige lamp met een kleine extra bolling onderaan. Wij verkopen deze lampen los, maar u kunt ze ook met een rails kopen. Wij hebben verschillende afmetingen rails van de retro horeca verlichting, enkele afmetingen zijn:

 • 10 meter
 • 40 meter
 • 200 meter
 • 500 meter

Verlichting specificaties

De retro horeca verlichting is gemaakt met een dimfunctie. U kunt er dus zelf voor kiezen hoe u uw ruimte wil verlichten. De lamp word bevestigd aan een rails. Deze rails is eenvoudig op te hangen aan het plafond. De lichtkleur van de lampjes is: flame. Dit kan zorgen voor een romantische uitstraling in de ruimte. Vooral wanneer u de lampjes een klein beetje dimt, kunt u meteen enorm veel sfeer creëren in de ruimte. De lamp is afgewerkt aan de bovenkant met een leuk zwart kokervormige afwerking. Daarbij wordt er een zwarte draad geleverd waarmee de lamp aan de rails bevestigd is. De IP waarde van de retro horeca verlichting is IP 20.

Retro horeca verlichting bestellen

Bent u helemaal tevreden over deze leuke retro horeca verlichting? U kunt deze lampen eenvoudig bij Gruppo Corso online bestellen. Maar u kunt ook altijd langskomen in onze 10.000 m2 grote showroom. Wij hebben daar ook een 300 meter lange rails uithangen, zodat u de retro horeca verlichting ook in het echt kunt bewonderen. Wanneer de verlichting op voorraad is zit er een gemiddelde levertijd op van 1-3 werkdagen.

Heeft u nog meer artikelen nodig om uw restaurant, bar, hotel, of andere horecagelegenheid in te richten. Dan kunt u ook bij Gruppo Corso terecht. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook verschillende toonbanken aan. Wij hebben houten- en moderne toonbanken beschikbaar!

You can select 5 products only